Rechter Linda legt Johan een straf op

Rechter Linda legt Johan een straf op

Linda en Beau vragen afgelopen avond aan Johan of hij even meekomt naar de salon om te praten over de hamburgers die hij heeft gegeten van de bv. Als het drietal zit vertelt Linda dat ze de straf wel wil doorvoeren, ook al zat er een kern van waarheid in de argumenten van Johan. In het vervolg wordt er tijdens de veganistische maaltijd ook rekening gehouden met de vleeseters benadrukt Linda. Maar voor nu krijgt Johan een straf opgelegd. Het interesseert me geen reet, al geef je me 1500 euro bekeuring. Al geef je me 20.000 euro bekeuring. Als het eten me de volgende keer weer niet zint, doe ik precies weer hetzelfde reageert Johan met irritatie. Ik vind niet dat je de zaak van Jacco en mij kunt vergelijken. Hij at het in de middag omdat hij honger had, ik na de avondmaaltijd omdat er geen goede maaltijd op tafel stond. Het eten moet gewoon voor elkaar zijn voegt hij eraan toe. Linda en Beau laten weten dat dit in het vervolg ook het geval zal zijn. Johan vindt het op zijn beurt mosterd na de maaltijd en is het totaal niet eens met de beslissing. Kwaad stapt hij op en zegt tegen de twee dat ze het maar van zijn zakgeld moeten afhalen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *