Madilia vindt dat Billy twee gezichten heeft en niet te vertrouwen is

Madilia vindt dat Billy twee gezichten heeft en niet te vertrouwen is

Als Billy afgelopen avond bij Linda en Beau komt zitten vraagt ze hoe het gesprek met Johan is gegaan. Linda vertelt het hele verhaal en Billy luistert aandachtig, ze laat aan Linda en Beau weten dat Johan niet erg blij was met de straf. Maar jullie hebben groot gelijk hoor meiden, wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten benadrukt ze stellig. Johan komt er vast wel overheen en over twee weken is iedereen het toch weer vergeten voegt ze eraan toe. Nog wat later maken Linda en Madilia zich klaar om buiten een rondje te lopen, natuurlijk vertelt Linda wat er net gezegd is en Madilia kan haar oren niet geloven. Nee roept ze uit terwijl ze abrupt stilstaat. Serieus, dat is het toppunt van valsheid gaat ze verder. Linda antwoordt dat Billy vindt dat er door iedereen voor een rechter is gekozen en dat het zeker doorgezet moet worden. Dit bewijst maar weer dat je haar niet kunt vertrouwen, die vrouw heeft twee gezichten roept Madilia verbluft uit. Ben jij het met Madilia eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Gerda at 21:13

    Ben onderhand zat van die bende daar met name Billy. Stelt zelf voor een rechter te benoemen en is vervolgens zat van de regeltjes. Wordt tijd om in te grijpen bij die kinderen. Blijft geen kijker meer over straks. Iedere keer hetzelfde gezeur en er gebeurt niets. Zat van.

  2. Else at 13:12

    Jazeker! Billy heeft al lang twee gezichten. Snap niet dat ze hier al zolang mee weg kwam bij de anderen! Slijmen, pappen en nathouden heet dat…. Ik hoop dat ze haar dat ook gaan voor houden en er zelf niet meer intrappen. En het iedereen vertellen daar.

  3. Rina at 11:21

    Ja ze heeft inderdaad veel gezichten Billy, tegen de 1 zegt ze dat ze niet eerlijk vind de straf v oor Johan, daarna tegen Linda gelijk hoor meid gewoon straf verdiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *