Linda organiseert een feestje om een betere teamspirit te krijgen

Linda organiseert een feestje om een betere teamspirit te krijgen

Linda vindt dat het weer tijd was voor een gezellige activiteit voor de gehele groep, om naar eigen zeggen weer die teamspirit te krijgen. Daarom heeft ze afgelopen avond een Full Moon Party georganiseerd met lekkere hapjes en drankjes, vuurkorven en een hottub. Iedereen behalve Johan, is aangeschoven bij het kampvuur en praat er gezellig op los. Billy en Romy laten weten dat ze het super lief vinden dat Linda en Madilia de party georganiseerd hebben. Drankjes worden erbij gepakt en er wordt geproost. Op veel gezelligheid op een gewone dinsdag proost Linda met haar drankje. Er wordt veel gepraat en gelachen, iedereen lijkt een leuke avond te hebben. Laten we hopen dat de teamspirit ook verbeterd is…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *