De tweeling ontvangt post van het thuisfront

De tweeling ontvangt post van het thuisfront

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken. Maar wat houdt de bewoners bezig deze woensdagmorgen? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Het is iets over achten als Cemal naar de brievenbus loopt om de post te pakken. Er zijn een hoop brieven binnengekomen voor Demi en Fay. De tweeling had het niet verwacht dus zijn ze erg blij.  Met een hoop gerek en gegaap kruipen de twee bij elkaar in bed om de brieven te lezen. Het lijkt allemaal positief te zijn! Baldr is ook op tijd opgestaan om een goed ontbijtje voor zichzelf te maken en daarna te gaan trainen in de gym. Nadat Cemal de post bij de tweeling heeft afgegeven gaat hij ook aan de slag in de gym. Niet om te sporten maar om deze schoon te vegen. Na het vegen gaat ook Cemal aan de slag met zijn work-out en Linda komt hem vergezellen samen met José. Als José en Linda klaar zijn met sporten krijgt José een nieuw haarkleur van haar mede bewoner. Met precisie verft Linda de haren van José. Hoe zal haar nieuwe coupe eruit komen te zien? En wat zal de dag nog meer brengen? We komen snel terug met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *