Billy had een intieme droom over Johan

Billy had een intieme droom over Johan

Wat heb jij gedroomd vraagt Johan als hij Billy in de kleedruimte ziet zitten. Lachend vertelt Billy dat ze dat echt niet kan zeggen maar na een beetje aandringen van Johan geeft ze toch toe.  Ik heb gedroomd dat we seks hadden met elkaar antwoordt ze op serieuze toon. En hoe was het vraagt Johan nieuwsgierig. Billy zegt dat het leuk en heftig was. Hier moet Johan om lachen. Als Billy vervolgens verder vertelt dat ze in haar droom al 15 jaar bij elkaar waren, proest Johan het uit. Wauw roept hij lachend.  De lachbui van Johan is voor Billy reden genoeg om haar verhaal te stoppen. We waren echt heel gelukkig met elkaar maar ik ga niet verder vertellen sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joes at 23:13

    je wordt toch echt kotsmisselijk van die griet. het enige waar ze aan kan denken is wippen en verder alleen maar rodddelen, manipuleren, enz. walgelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *