Johan vreest dat het morgen door Ladies night uit de hand gaat lopen

Johan vreest dat het morgen door Ladies night uit de hand gaat lopen

Morgen staat het veelbesproken evenement Ladies Night op het programma. De mannen zijn al weken bezig met de voorbereidingen van het evenement en het oefenen van verschillende pikante dansjes die ze tijdens deze avond zullen opvoeren. De vrouwelijke bewoners zullen niet aanwezig zijn, iets wat de mannen erg goed uitkomt. De vrouwelijke bewoners uit Utopia zullen namelijk in een limousine worden opgehaald om vervolgens heerlijk uit eten te gaan. Dit omdat het vrouwenteam de eerdere kookwedstrijd gewonnen heeft. Vanzelfsprekend hebben de vrouwen heel veel zin in het etentje maar niet iedereen is even blij dat dit nou net op de avond van Ladies Night is. Johan is een van de organisatoren van het evenement en is vandaag met een goed humeur opgestaan. Dansend manoeuvreert hij zich door de loods en roept hier en daar dat er morgen maar liefst 75 vrouwen komen. Volgens Johan zullen vooral Romy, Fay en Billy moeite hebben met het feit dat ze er niet bij kunnen zijn. Neem maar één ding van mij aan morgen wordt het oorlog!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *