Romy maakt zich niet druk over wat er gebeurd met Cemal tijdens Ladies Night

Romy maakt zich niet druk over wat er gebeurd met Cemal tijdens Ladies Night

Morgen vindt het evenement Ladies Night plaats terwijl de vrouwelijke bewoners Utopia tijdelijk mogen verlaten voor een etentje. Dit omdat ze de kookwedstrijd hebben gewonnen. De mannen verwachten dat vooral Romy en Fay het niet leuk vinden dat hun vriendjes veel vrouwelijke aandacht zullen krijgen. Ondanks dat Johan en Billy niks met elkaar hebben verwacht Johan dat ook Billy moeilijk zal gaan doen. De mannen plagen de vrouwen al enige tijd met het feit dat er 75 vrouwen komen en vandaag is ook Romy het mikpunt. Morgen maar even een PowerPoint maken met alle foto’s en filmpjes van de avond roept Johan door de loods. Ik vind jullie zo grappig antwoordt Romy op sarcastische toon. De mannen trekken zich niks aan van de opmerking van Romy en fantaseren verder over morgenavond. Ik ben zo blij als ik morgen weg ben roept Romy hen nog toe. Dit is voor Johan reden genoeg om Romy nog meer te jennen maar ze laat zich niet kennen. En probeert de mannen duidelijk te maken dat het haar allemaal vrij weinig interesseert. Ik sta zelfs te popelen om weg te gaan drukt ze hen op het hart. Ik heb zelfs vrouwen gebeld om Cemal te berijden voegt ze eraan toe. De mannen moeten hier om lachen en geloven haar niet. Romy ziet er de lol wel van in en lacht met ze mee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *