Chipp en Romy vermoeden dat Johan en Billy de liefde hebben bedreven

Chipp en Romy vermoeden dat Johan en Billy de liefde hebben bedreven

Chipp heeft een vermoeden en wil dit met Romy delen. Terwijl zij haarbandjes zit te maken vertelt Chipp haar dat hij denkt dat er al iets is gebeurd tussen Johan en Billy. Ik denk al dat het is gebeurd want ze zijn allebei niet op hun achterhoofd gevallen en Bil kent het hele terrein fluistert Chipp met een geheimzinnige lach tegen Romy. Ja ik denk het ook wel antwoordt Romy. Normaal hoor je Billy over piemel dit en piemel dat en dat ze zin heeft in seks. Maar nu hoor je haar daar niet over vervolgd Romy. De twee speculeren samen wanneer er wat gebeurd kan zijn en hoe Johan en Billy dit aangepakt hebben. Chipp wil het Johan graag op de man af vragen. Aan de andere kant denk ik wel dat Bil het me zou vertellen als het gebeurd is laat Romy hardop weten. Ik denk alleen dat Bil het je niet zou vertellen omdat ze van de daken heeft geschreeuwd dat ze dat nooit meer in Utopia zou doen reageert zegt Chipp. Zou het vermoeden van Chipp en Romy kloppen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Willem at 09:02

    Romy kletst graag over alles en iedereen,maar o wee als er over haar iets wordt gezegd dan schreeuwt zij moord en brand. En Cemal komt maar niet los van haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *