Shownieuws komt langs in Utopia voor een interview met Billy.

Shownieuws komt langs in Utopia voor een interview met Billy.

De crew van Shownieuws komt het Utopia terrein oplopen voor het interview met Billy. Billy is  daardoor de hele ochtend al een wat zenuwachtig en nu is het dan eindelijk zo ver. Voor het interview heeft Billy speciaal haar haren door Romy laten doen en haar make-up door Madilia om er fantastisch uit te zien.  Wat leuk om jullie te ontmoeten! Welkom in Utopia zegt Billy enthousiast terwijl ze presentator Koos een hand geeft. Koos laat weten het fantastisch te vinden Billy te ontmoeten. Je bent toch voor mij toch de ster van Utopia vervolgd hij met een glimlach. Terwijl Billy een kopje koffie voor Koos zet, vraagt hij naar haar leven binnen en buiten Utopia. Billy geeft hier uitgebreid antwoord op. Daarna neemt ze de Shownieuws crew mee naar het penthouse om daar het interview voort te zetten. Billy had bedacht om buiten het interview te doen maar Koos vindt het op zijn beurt veel leuker om een interview met Billy op bed te doen. Dus nemen de twee gezellig plaats op bed en dan kan het vragenvuur beginnen. We zullen het binnenkort wel op tv voorbij zien komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 13:46

    Hoe dommer de mensen hoe meer aandacht ze krijgen zode van de zendtijd.Laat haar ware karakter maar eens zien dan wordt je echt niet vrolijk van.Laat ze maar gauw uit Utopia vertrekke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *