De vrouwelijke bewoners verlaten in stijl Utopia

De vrouwelijke bewoners verlaten in stijl Utopia

 Al weken keken zowel de Utopiaanse mannen als vrouwen uit naar deze donderdagavond. De vrouwelijke bewoners gaan eindelijk op hun langverwachte etentje dat zij een tijdje terug verdiende door een kookwedstrijd te winnen van de mannelijke bewoners. Speciaal voor de gelegenheid hebben zij de mooiste jurken aangemeten gekregen en zien er op hun best uit. Om het uitje helemaal af te maken worden de vrouwen in een roze limousine naar het restaurant gebracht. Nu de vrouwen van huis zijn, dansen de mannen straks letterlijk op tafel. Het is namelijk tijd voor de Ladies Night. Cemal en Johan, die het evenement hebben georganiseerd gaan samen met de andere mannen vrouwelijke bezoekers in de watten leggen. Het belooft dus een hete avond te worden in Utopia. Zowel de mannen als vrouwen hebben hoge verwachtingen van de avond. Nu maar afwachten of dat allemaal uit zal komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *