Fay vertrekt emotioneel uit Utopia

Fay vertrekt emotioneel uit Utopia

De voorbereidingen voor de Ladies Night en het vertrek van de dames zorgen voor de nodige stress. Chipp en Fay belanden in een kleine discussie waarbij hun woorden naar elkaar verkeerd worden geïnterpreteerd. Chipp loopt geïrriteerd weg maar als Fay op het punt staat om te vertrekken komt hij haar toch gedag zeggen. Na een kus van Chipp breekt Fay. De tranen rollen over haar wangen. Ik vind het niet leuk om zo weg te gaan vervolgd ze met trillende stem. Chipp verzekert haar ervan dat er niks aan de hand is maar dit ziet Fay anders. We hebben ruzie, nu is mijn avond verpest voegt ze eraan toe. Chipp probeert haar nog te troosten en na een dikke knuffel en een kus stapt ze met rode ogen de limousine. Chipp keert terug naar de loods en voor hem kan de Ladies Night beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 236    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *