Ladies Night in Utopia is begonnen!

Ladies Night in Utopia is begonnen!

Eindelijk is het zover en kan het langverwachte evenement van de Utopiaanse mannen beginnen. De eerste bezoeksters komen het Utopia terrein oplopen. Zij worden hartelijk ontvangen door René. Alle mannen zijn strak in pak en kunnen niet wachten totdat het feest van start kan gaan. Als alle gasten binnen zijn neemt Chipp het woord. Hij verwelkomt alle gasten en wenst hen een fijne avond. Kijk naar de mannen, raak ze aan, het mag allemaal vanavond voegt hij er lachend aan toe. De Ladies Night is begonnen! Waar we vast en zeker nog uitgebreid op terug gaan komen. Hou de website dus in de gaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *