Hoe verliep Ladies Night in Utopia?

Hoe verliep Ladies Night in Utopia?

Ladies Night was het evenement wat afgelopen avond op het programma stond. Alle vrouwelijke bewoners mochten Utopia tijdelijk verlaten en de mannen gingen helemaal los tijdens Ladies Night waar zij vrouwelijke bezoekers in de watten legden. Maar hoe verliep de avond? We hebben het kort voor je samengevat zodat je weer op de hoogte bent.

Zodra de vrouwen uit de mini samenleving zijn verdwenen is Johan helemaal blij. Het is feest. Alle vrouwen zijn weg schreeuwt hij over het terrein. Laat de nieuwe lading maar komen voegt hij eraan toe. Met gespreide armen, de borst vooruit en zijn ogen gericht op de lucht loopt hij over het terrein. Dit is de hemel. We zijn in de hemel. Welkom in de hemel. Ik heb er geen woorden voor. Alle zeurders en zeikers zijn pleite. Heerlijk gaat hij verder. Niet veel later kwamen de eerste vrouwelijke bezoeksters het terrein op. En kon het evenement van start. Het evenement verliep wel zoals de mannelijke bewoners hadden verwacht. De bezoekers genieten van hun diner en krijgen ondertussen verschillende acts te zien. Zo hebben Cemal, Johan, René en Senna al opgetreden, zijn er lapdances gegeven en is Cemal al ingesmeerd met slagroom. Morgen ben je vrijgezel grapt Senna nog tegen Cemal. Lachend reageert Cemal dat dit waarschijnlijk echt zo is. Of Romy erom kan lachen is nog maar de vraag… Wil je weten hoe de terugkomst van de vrouwen verliep? Hou de site dan in de gaten voor het vervolg.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *