Jacco vreest een hoop heisa zodra de vrouwen arriveren in Utopia

Jacco vreest een hoop heisa zodra de vrouwen arriveren in Utopia

Als het evenement Ladies Night is afgelopen en de vrouwelijke bezoekers weg zijn beginnen de mannen met opruimen. Al snel dringt het tot ze door dat het niet lang duurt voordat de vrouwelijke bewoners weer terug zijn in Utopia. Hoewel Cemal is betast en verschillende vrouwen op zijn schoot heeft gehad, maakt hij zich geen zorgen. Volgens hem begreep Romy dat de mannen dit deden om geld te verdienen. Of dit echt goed is gelukt weet hij alleen nog niet zeker. Of we financieel tevreden zijn zien we later wel. In ieder geval hebben we de avond van ons leven gehad voegt hij er enthousiast aan toe. Even verderop ziet Johan tegen de komst van de vrouwen op. Hij heeft er flink op los geflirt maar heeft zich uiteindelijk netjes gedragen. Toch bevalt een loods zonder vrouwen hem wel en het liefst wil hij dan ook dat ze nog lang niet terugkomen. Wij willen het liefst dat ze terugkomen en gelijk gaan slapen laat hij nog  aan een vertrekkende bezoekster weten. Jacco is vooral benieuwd hoe de vrouwelijke bewoners gaan reageren. Dat kan nog wel eens heisa worden zegt hij lichtelijk bezorgd tegen Chipp. Het vervolg lees je zo in een nieuw nieuwsbericht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *