De vrouwelijke en mannelijke bewoners zijn toch wel blij om elkaar te zien

De vrouwelijke en mannelijke bewoners zijn toch wel blij om elkaar te zien

Als de mannen bijna alles hebben opgeruimd, komt de roze limousine toeterend het Utopia terrein op rijden. De vrouwelijke bewoonsters zijn terug! Joelend stappen de vrouwen uit en begroeten de mannen. Het lijkt erop dat de twee groepen toch wel blij zijn om elkaar weer te zien en ze zijn benieuwd naar elkaars verhalen. Al snel laat Cemal aan Romy weten dat het een wilde avond was, waarin hij gekke dingen heeft gedaan. Het boeit me niet antwoordt Romy stoer maar voordat ze weg kan lopen, trekt Cemal haar dicht tegen hem aan om een dikke knuffel te geven.Dan zijn de vrouwen wel benieuwd naar de optredens van de mannen. Met z’n allen nemen ze plaats op de stoelen voor het podium en eisen ze dat de mannen hun dansacts voordoen. Cemal laat hem dit geen twee keer zeggen en snel kleedt hij zich om, om vervolgens in string terug te verschijnen op het podium, Johan en René volgen. De vrouwen gillen het uit en met zijn allen lachen ze om de dansoutfits van de mannen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *