Johan is kwaad omdat de vrouwen drank van Utopia bv pakken

Johan is kwaad omdat de vrouwen drank van Utopia bv pakken

De vrouwen zijn nog maar net terug in Utopia als er toch wel onrust ontstaat. Terwijl de bewoners bijkletsen, nemen de vrouwen namelijk een drankje erbij. En Johan vindt dit niet kunnen. Het feit dat de vrouwen nu wijn uit de bar hebben gepakt kan hij maar niet accepteren. Een paar dagen terug kreeg hijzelf een bekeuring, omdat hij eten van de bv had gepakt. Volgens hem doen de vrouwen nu precies hetzelfde met het drinken en hij eist dan ook een rechtszaak. De vrouwen lijken niet erg onder de indruk en zeggen dat hij zelf ook een flesje van de bar aan het drinken is. Maar volgens Johan hebben de mannen alleen drankjes in hun handen die ze zelf hebben gekocht met hun muntjes. Laten we het gezellig houden zegt Fay dan. En probeert de situatie te redden maar het is al te laat Johan is boos. Kwaad loopt hij dan ook naar buiten, aangezien de rest geen aanstalten maakt om de rechtszaak te beginnen. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *