Beau krijgt boze Johan tot rust en geeft hem gelijk

Beau krijgt boze Johan tot rust en geeft hem gelijk

Als Johan wat is afgekoeld, gaat Beau het gesprek met hem aan. Ze vindt dat hij wel een punt heeft over de fles wijn die door de vrouwelijke bewoners is gepakt. Je hebt gelijk, of het nou drank is of een hamburger van de bv zegt ze geruststellend tegen hem. Johan legt vervolgens uit dat hij het de vrouwen echt wel gunt maar het meer om het principe gaat. Dit begrijpt Beau helemaal. Degene die de regels hebben verzonnen, zitten nu allemaal te zuipen vervolgd Johan, terwijl hij met z’n hoofd schudt. En geeft daarna toe dat hij misschien te heftig heeft gereageerd.  De twee praten gezellig verder over hun avonden en het lijkt erop dat Johan is gekalmeerd. Een nieuwe dag is weer begonnen en het zal vast nog wel ter sprake komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *