Dates voor Bas staan vast!

Dates voor Bas staan vast!

 

Al weken zijn de Bjorn en Benjamin in de weer voor Bas. Bas vertelde hen, dat hij soms zo alleen is en wel graag een vriendin zou willen. Nu is het eindelijk zover: date time!

De mailbox van Utopia stond de afgelopen weken vol. Bjorn en Benjamin hebben zelfs de oproep verwijderd, omdat ze de hoeveelheid mails niet aan konden. Nu enkele weken later, hebben ze alle gegadigde meisjes gescreend. En gisterenavond was het dan eindelijk zo ver ze hebben een datum vastgelegd! Zodat Bas met de uitverkorenen kan daten. Aanstaande zaterdag om 14:00 komen enkele potentiële geliefden op bezoek. Bjorn en Benjamin namen de verantwoordelijkheid de  voorselectie te maken, maar nu mag Bas zaterdag zelf een winnares kiezen. Het vrouwelijk schoon dat het meest zijn aandacht zal trekken, mag samen met Bas romantisch dineren Zaterdag avond. Bjorn en Benjamin bellen de dames op, om ze uit te nodigen voor de date a.s. zaterdag. De meeste zijn dolblij als ze horen dat ze uitgekozen zijn en hebben al meteen aan kunnen geven, dat ze zaterdag aanwezig zullen zijn. Spannend! Hoe zullen deze  dates met Bas verlopen? Wat denken jullie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *