Bas heeft behoefte aan een vrouw

Bas heeft behoefte aan een vrouw

Nog meer behoefte aan een vrouw, we schreven er al eens over. Bas en Benjamin die speeddaten wel zagen zitten. Maar vanavond laat Bas nog eens duidelijk merken dat hij graag wat vrouwelijk schoon naast zich wil.

Want buiten bij de veranda zitten Bas, Benjamin en Bjorn. Het speeddate plan is gewijzigd want Benjamin heeft een nieuw plan. Waarom doen we niet boer zoekt Bas? oppert hij. De bedoeling is dat geïnteresseerde vrouwen een brief mogen sturen waaruit Bas en Benjamin een selectie maken. Elke week mogen er dan vrouwen op date komen waarna er steeds weer één weggestuurd wordt tot de laatste vrouw overblijft. En diegene wint dan een overnachting in de B&B… Bas lijkt het ook wel wat en dus gaat Benjamin er werk van maken. Hij wil wel een oproepje schrijven maar wat zoekt hij precies? Bas antwoordt dat hij gewoon even wakker wil worden naast iemand, het liefste met een vrouw natuurlijk. En niet een kussen. Ik wil naast iemand wakker worden met een hartslag. Ik ben hartstikke lief en hartstikke teder. Ook ben ik ingetogen en verlegen. Bjorn en Benjamin gaan aan de slag om een oproep te schrijven. Bjorn zegt enthousiast dat moeten we wel even testen af en toe he? Benjamin kan zich er ook in vinden, ik kijk wel even of ze goed slaapt grapt hij… Wordt vervolgd?!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. gea at 21:30

    Benjamin wilde toch ook speeddaten nu wordt er alleen een oproep gedaan voor Bas. Misschien kunnen ze ook wel een oproep doen voor Cees, kunnen we gelijk zien hoeveel mensen voor Cees zouden komen.

    • Ann at 09:27

      Ha gea, dat is goed idee, ik denk dat we dan bij cees bekende namen zien voorbijkomen.. Nou ja, dat zien we aan gezichten misschien.. Begrijp je.. Maar wat zal cees glunderen. En als hij daar de nacht meedeelt, dan vraagt hij wat voor cijfer hij krijgt.. Haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *