Felle ruzie tussen Rolf en Cees

Felle ruzie tussen Rolf en Cees

De avond verliep niet heel gezellig in Utopia, zo hadden Rolf en Cees een felle ruzie. Waar ging het over? Cees vroeg trots om een cijfer voor zijn kookkunsten en dat kon Rolf niet zo goed hebben. En Wim wakkert het vuurtje nog even aan, want naast de brownie die Cees eerder voorschotelde wat niet de bedoeling was heeft de oudste bewoner ook al salade opgedrongen bij kookgasten van Stefanie. Maar ik tolereer hem wel voegt Wim eraan toe. Cees ruimt intussen de laatste restjes in de keuken op. Hij is trots op zijn diner. Dat was wel een beetje lullig voor hem, hè”, zegt hij tegen Bas. Ik werd overladen met complimenten en gisteren was het doodstil voegt hij eraan toe. De verwachtingen bij hem waren nou eenmaal hoog omdat Rolf een chefkok zou zijn. Hij doet het best aldus Cees maar laten we mild zijn.

Maar de echte ruzie begon pas toen een aantal bewoners waaronder Cees en Rolf zich over het schoonmaakrooster bogen. Volgens Cees heeft hij gisteren alle was gedaan en dat is volgens Rolf niet waar. Volgens mij ben jij niet helemaal bij je paasei zegt Rolf verontwaardigd, ik heb gisteren godverdomme 6 wassen gedraaid. Jij?! vraagt Cees verbaasd. Ach ga weg joh antwoordt Rolf, dwaas. Een leugenaar ben je gaat Cees verder. Wat sorry?!! zegt Rolf die geirriteerd begint te raken, noem me nog een keer leugenaar, dwaas! Gisteren godverdomme 6 wassen gedraaid, echt waar! Hoe kom je daar nou bij vraagt Cees die in de horecakeuken is. Je liegt kei hard aldus Cees die maar even terug komt. Blijf je zeggen dat ik lieg? zegt Rolf, volgens mij kun je dan beter weglopen gek! Nee antwoordt Cees het begon al toen ik op stond, toen draaide ik de eerste al. Dan moet je dat lekker laten gaan als ik nog in mijn bed lig en het mijn taak is antwoordt Rolf. Ik heb gister tijdens het koken wassen gedraaid waar je naast stond. Ja je eigen was aldus Cees. Nee man antwoordt Rolf, dat heb ik vandaag pas gedaan. Ga nou niet lopen lullen! Je hebt gisteren geen 6 wassen gedraaid houdt Cees vol. Ik heb er 8, hoe kan dat? Ik heb er gisteren 6 gedraaid gaat Rolf verder maar ga niet zeggen dat ik een leugenaar ben. Dan ben je bij mij echt aan het verkeerde adres vriend. Nou bij deze dan zegt Cees nog altijd rustig. Je hebt er geen 6 gedraaid, for sure niet. Wat een dwaas zegt Rolf kwaad terwijl hij weg loopt…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. anneke at 10:52

  Als het waar is wat die mannen zeggen .
  Ik weet wel sinds Rolf erin zit hij van alles wil en gaat over nemen , de keuken over nemen van Stefanie en nu de was komt hij zo ook de administratie van Mark over nemen en gaat hij zo ook bouwen hebben de andere een lekker leventje daar

 2. Ann at 07:09

  O wat een hekel heb ik aan die man, dat heb ik nog nooit gehad van andere bewoners.. Hij haald vij iedereen bloed onder de nagels vandaan.. Een cijfer vragen haha. En hij mag wel schelden en iemand voor leugenaar uitmaken??? Moet rolf eens vragen om excuses, dat krijgt hij ook niet… Snel naar bas lopen cees!!! Wat kan cees liegen zeg, succesvol in het leven. Ja

 3. gea at 23:18

  Ik heb nog even een aanvulling. Cees ging als een idioot tekeer tegen Rolf noemde hem een leugenaar omdat Rolf zei dat hij gisteren 6 keer had gewassen, volgens Cees was dat niet waar want hij had wel 8 keer gewassen ( waar halen ze het vandaan)Rolf zei dat Cees hem zelfs nog aanwijzingen had gegeven hoe het werkte. Cees ging na het gebeurde natuurlijk gelijk weer op zoek naar iemand waar hij kon klagen, maar vervolgens lees ik ook dat Ivan ook weer een aanvaring had met Cees,hij blijft ook aan de gang terwijl je vanavond op tv kon horen dat zijn familie hem ook een zeurpiet noemde, en ik vind hem een zeikerd.

 4. Toet at 22:54

  Rolf is een naar mannetje niet eerlijk.en een hele grote bek.Die valt door de mand.De toekomst zal het leren.schreeuwen ik ga nooit vreemd nee nee .Hij vrat haar haast op.

 5. gea at 21:23

  Ze zijn weer lekker bezig ,als Rolf moet wassen moet Cees zich daar niet druk om maken, en dan vragen om een cijfer omdat je gekookt hebt ,je zit toch niet op school. Trouwens Rolf zou koken was zeker niet goed bevallen zielige mensen allemaal daar.

 6. Yvon at 21:20

  Kinderachtig min ventje,dat moet de oudste en de wijste zijn,arme Rolf Cees doet het erom eerst was het Stef,nu is het Rolf,die hij op allerlei manieren kapot wil krijgen,let maar op hij gaat het weer in geuren en kleuren vertellen!,Narcist kwal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *