Naomi wil een eigen stichting opzetten

Naomi wil een eigen stichting opzetten

Zoals wij steeds hebben kunnen volgen, denk aan de speciale HNA dag en het gala diner. Hieruit blijkt: Naomi zet zich al weken in voor de spierziekte HNA. Nu alles zo vlekkeloos is verlopen, wil Naomi nog een stapje verder. Naomi gaat haar droom achterna.

Naomi vraagt Cees om naast haar op de bank plaats te nemen. Ze wil hem graag om zijn advies vragen. Naomi vertelt Cees dat ze haar eigen stichting op wil richten. Uit Cees zijn reactie lijkt het, dat hij  gecharmeerd is van haar ambitie. Naomi vertelt verder, er is namelijk nog steeds geen echte stichting die zich inzet voor slachtoffers van HNA. Cees lijkt verbaasd, maar dan ineens verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. Dat is dus al één punt dat kan zorgen voor succes zegt hij trots.Naomi is op Cees afgestapt, omdat ze denkt dat hij haar goed op weg kan helpen. Cees geeft haar het advies eerst een businessplan te schrijven. Ook is het belangrijk, dat je je inschrijft bij de Kamer van Koophandel voegt hij eraan toe. Cees en Naomi wisselen ideeën uit over het doel van haar stichting. Naomi wil geld ophalen, zodat er meer onderzoek gedaan kan worden naar de spierziekte. Het wordt vaak veel te laat ontdekt. Cees knikt.Doordat Cees tijdens het gesprek positief reageerde, heeft Naomi er nog meer zin in gekregen. Naomi zou het liefste gisterenavond nog aan de slag gaan.Wat denken jullie, is er voldoende ambitie en kennis voor de plannen van Naomi?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 22:14

    Toet ik weet niet wat die meiden tegen je hebben maar om 1 woord krijg je al een reactie.
    Het is raar dat er nog geen stichting bestaat voor die ziekte HNA als het zo is doe je best om er een op te richten maar laat je wel goed helpen met iemand van buiten af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *