Terugblik op het Utopia Gala diner

Terugblik op het Utopia Gala diner

Gisteren avond vond natuurlijk het Utopia Gala Diner plaats. Hier hebben we helaas geen verslag over kunnen maken dus halen we dat nu even voor je in. Hoe is de avond precies verlopen?

Het Gala diner werd georganiseerd door Naomi met als doel om aandacht te vragen voor haar spierziekte. Omstreeks 19:00 uur kwamen de gasten het terrein op en werden hartelijk ontvangen door de bewoners. Als iedereen een plaatsje heeft gevonden begint het echte werken pas. Iedereen wordt natuurlijk voorzien van een drankje en Naomi doet een rondje tussen de gasten om even te kijken of er geen allergieën zijn. Andere bewoners maken een gezellig praatje en Stefanie slooft zich samen met Rolf en Rob uit in de keuken.

Ook het model voor de relatietest voor Rolf is er te vinden. Tessa heet ze en wordt dan ook ontvangen door Bas. Alle mannen lijken erg onder de indruk van haar mooie verschijning. Al snel kruipt Rolf op een stoeltje naast haar. Ze vroeg zich af waarom Rolf zo graag een Utopiaan wilde worden. Voor het avontuur zegt hij stellig. Op de vraag van het model of hij het avontuur inmiddels gevonden heeft zegt Rolf nee. Maar je kan misschien wel vanavond een avontuur beleven… zegt Tessa glimlachend. Rolf lacht het ongemakkelijk weg. Uiteraard wordt dat vervolgd in een nieuw verslag. Kom je zo terug?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. joze at 13:23

  Ja, Naomi is de perfecte persoon om aandacht te trekken voor
  ernstige spierziekte’s. ( NOT).
  Zij heeft meestal alleen last ervan wanneer het haar uitkomt!
  Ik vind dit schandalig, want door haar gedrag bereikt ze dat
  mensen met een spierziekte minder serieus genomen worden.
  Dus volgens mij is utopia niet de juiste keuze geweest om hier
  voor aandacht te vragen. Maar ja, wie ben ik.

 2. gea at 11:37

  Ben benieuwd wat Ivan gaat doen vandaag,hij heeft opdracht gekregen van “achter”dat hij excuses moet aanbieden aan Cees,Cees die ook even zijn moment of fame moest pakken tijdens het diner door een speech te gaan houden om iedereen te bedanken en speciaal Ivan omdat hij Naomi zo goed had geholpen en advies had gegeven hoe zij alles moest doen , slijmbal.

  • Ann at 12:03

   Oooo Gea, helemaal mee eens.. Slijmbal?? Ik noem het misbaksel.. Zoals ik eerder schreef. Hij heeft 2 strategieën hier… Of eerst veer in iemands kont steken, of eerst breek hij personen… In dit geval hoop ik niet dat ivan excuses maak.. Ik zou hem ook beu worden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *