Rolf met Tessa, hoe verliep het?

Rolf met Tessa, hoe verliep het?

Bas heeft een plannetje bedacht om de betrouwbaarheid van Rolf te testen. Een dame uitnodigen om te kijken of hij de verleiding kan weerstaan en volledig achter zijn vriendin staat. Bij het Gala diner was Tessa het ingehuurde model aanwezig. Maar hoe verliep de avond?

Zoals we in ons eerdere bericht al schreven hadden de twee het wel gezellig. Maar Bas besloot even met haar te praten na het hoofdgerecht. Wat is de stand van zaken precies? Buiten praat en flirt hij een beetje met het model. Ik had je ingehuurd om mij te verleiden grapt hij. Maar al snel geeft hij het op en wil hij weten of alles goed gaat. Volgens Bas zou er namelijk geruild worden bij het dessert en zou Rolf de keuken weer ingaan, maar hij heeft bij Bas aangegeven dat hij voorlopig zelf nog naast de mooie Tessa blijft zitten. Als je het mij vraagt: kat in het bakkie aldus Tessa.

Ook in de keuken is het opgevallen dat er iets speelt wat later is Bas daar ook te vinden en al snel gaat het over de mooie dame. Ook Ivan is wezen kijken naar Tessa en komt terug de keuken in. Wat is er aan de hand vraagt hij. Bas legt het uit, het is de grote verleidingstruc om Rolf te verleiden. Ivan snapt er helemaal niks meer van. Is het een prostituee dan? zegt ‘ie aarzelend. Ik heb Tessa ingehuurd gaat Bas verder. Ze is model en actrice. Om te kijken of Rolf trouw kan blijven aan zijn meisje thuis heb ik Tessa uitgenodigd. Ivan snapt het en begint hard te lachen, hij lijkt het wel grappig te vinden en is benieuwd hoe het loopt. Rob die ook helpt in de keuken antwoordt dat Rolf voorlopig blijft zitten naast Tessa en biedt hij z’n hulp in de keuken niet meer aan. Alle vier de Utopianen barsten in lachen uit. Nog wat later zien we Rolf uiteindelijk in de keuken, en al snel gaat het over het mooie gezelschap. Bas merkt subtiel op dat de wellness vrij is vanavond en dat Rolf prima daar met zijn tafeldame kan gaan slapen. Maar Rolf reageert fel op de opmerking van Bas, hou op man! Ik zou nooit, maar dan ook echt nooit, nooit, nooit, maar ook echt nooit vreemdgaan. Ik kan dat niet. Ik heb zelf die pijn ooit meegemaakt en dat zou ik niemand gunnen. Ik kan daar niet bij. Oh, dan had je net zo goed in de keuken kunnen helpen. Ja, gun dan een ander wat antwoord Rob. Rolf lacht de opmerking van Rob weg om terug te gaan naar de diner-zaal te vervolgen. Kortom het was gezellig maar verder is er niets gebeurd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 16:44

  Die Bas komt overal mee weg ,die dame kost toch ook geld !en Rolf heeft nog niet een keer een eerlijke kans gekregen,hij wordt steeds tegen gewerkt,wat heeft Stef voor drama’s gemaakt met haar heimwee,sowieso…Als je Cees tegen je hebt ben je de sjaak..met zijn geroddel.geef Rolf een eerlijke kans

 2. joze at 15:34

  De meesten daar,vooral de dames, kopen van alles van de b.v.
  en verdoezeld Mark dat!
  Dat deed Mark ook al bij Vanessa, Lot en Laura A.
  Dus waarom zou Bas het dan niet mogen?

 3. gea at 11:47

  Ik vind het allemaal maar zonde van het geld wat Bas altijd doet met zijn sneaky gedoe,ook al met die geiten en die eieren en dan zeggen dat de bv het betaalt want ze hebben toch geld genoeg. Ik snap niet dat die andere daar niks mee doen, door het hem zelf te laten betalen hij krijgt toch steeds van die hoge fooien wat hij zegt.

  • Ann at 12:41

   Gea, ik ga helemaal met jou mee, verder doet hij niets, alleen de zaak flessen.. Verpakt vriendelijk, slijmen bij cees, maar ondertussen.. En is dat wel van fooi???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *