Rolf komt achter verleidingsplan

Rolf komt achter verleidingsplan

Wat later toen het model Tessa het Utopia terrein verlaten had en het Utopia Gala diner erop zat kwam Rolf er min of meer achter dat het om een verleidingsplan ging…

Want wat blijkt? Rolf is er eigenlijk niet ingetrapt, hij heeft het gezellig gehad qua kletsen maar meer ook niet. Buiten bij de veranda besprak hij het met Bas, de aanstichter van het plan. Ik ben niet achterlijk zegt Rolf tegen Bas. Ik had wel in de gaten dat Tessa niet zomaar een bezoeker was. Bas doet vervolgens alsof hij nergens vanaf weet, Rob had haar ingehuurd om jou en mij te versieren. Rolf kijkt met grote ogen naar Rob. Hij kan het maar moeilijk geloven, Bas heeft Tessa bij Rolf aan tafel gezet en niet Rob. Volgens mij was jij het gewoon voegt hij eraan toe. Maar heeft de rest van de avond toch wel zitten denken hoe het plan nou in elkaar zat en wie het opgezet heeft. Hij vindt het leuk dat Bas of Rob een geintje heeft uitgehaald, maar vindt de gelegenheid voor mensen met een spierziekte niet ideaal. Bovendien is het respectloos naar zijn vriendin, volgens Rolf. Wel had hij het gelijk in de gaten. Eén en één is twee zegt hij. Rot op. Toen prikte ik er gewoon doorheen. Ik dacht: f*ck. Dit is gewoon geregeld. Dit is gehuurd. Hoe het ook zit sluit hij het gesprek af, ik heb een vriendin. Ik doe dat niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ann at 10:14

    Wat zijn mensen toch gemeen tegenover medemens… Dit is nog maar klein groepje bij elkaar., moet je nagaan bij een land.. Nou rolf, je weet gelijk wat je aan bepaalde mensen heb.. Begrijp trouwens ook niet die ingehuurde tessa, als je je daarvoor leen zeg al genoeg!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *