24 uur voor Ivan is voorbij

24 uur voor Ivan is voorbij

Eerder hadden Cees en Ivan een felle ruzie, Ivan schold Cees uit voor alles en nog wat. Cees was hier totaal niet van gediend en dus besloot hij naar Ivan te gaan. Hij deed toen een voorstel dat hij 24 uur de tijd had om een fatsoenlijk gesprek aan te gaan en zijn excuses aan te bieden. Deze 24 uur is nu voorbij, dus wat nu? Buiten met Bas bespreekt Cees zijn plannen. Bij het rokersbankje zegt Cees dat Ivan het nu steeds moeilijker zal krijgen. Ik blijf gewoon netjes en heb hem gisteren ook bedankt. Vanmorgen heb ik ook gewoon koffie voor hem gemaakt. Hij weet niet wat ie er mee aan moet. Cees lacht vervolgens, een lekker bakkie koffie dat is toch niet slecht voor iemand die niets kan? Cees grijnst van oor tot oor en lijkt er toch wel van te kunnen genieten. Bas heeft er weinig over te zeggen, hij knikt maar zegt er verder weinig over. Wellicht wordt het nog vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 17:46

  Beste meiden, (Yvon, Gea en Ann) ik ben het zooooo met jullie eens.

  Ik las dit op een site (neen, niet over en van Utopia) en vond het nogal treffend, heb het ook al bij een ander verslag (wel op deze site) geplaatst, hierbij nogmaals:

  Ik heb een goedbedoeld advies voor Cees:
  ‘Zeuren maakt ziek’
  Eerste hulp bij zeuren en zaniken ligt nu in de boekhandel.
  Mensen die klagen leven korter, zijn vaker ziek, minder succesvol en hebben minder vrienden.
  Negatievelingen, pessimisten en klagers zien overal problemen en bezwaren. Het zijn vaak angstige mensen met weinig zelfvertrouwen.

  Dus Cees, doe je voordeel met het vorenstaande.

  • Ann at 18:11

   Hoi mjo, ik ben het ook zo met jullie eens, jammer dat sommige mensen daar soms zo boos over zijn, en schelden..
   Maar goed zegt meer over hun dan over ons.. Ik denk dat wij veel objectiever bekijken, denk dat dit ook komt door levenservaring..
   Ik had dat stukje daarnet gelezen, klopt helemaal.. En vooral over onzekere mensen.. Door dat cees in het leven onzeker is, probeer hij nu op andere mensen bepaalde macht uit te stralen, dat zie je aan heel zijn arrogante houding

 2. Yvon at 16:35

  Kinderachtig en zielig als je blief Ivan bied je excuses niet aan,hij is het niet waard!
  Hoe hij daar staat,met dat misselijk makend lachje bah bah

  • Ann at 17:38

   Yvon, ik hoop net als jou dat hij geen excuus geef.. Want dan denk cees echt dat hij alles is, kan.
   Wat een vervelende man bah en Zoals jij zeg, dat lachje alleen aan, met dat jasje, slobberbroek en zonnebril.. Hoe hij al kijkt als hij wil iets wil zeggen.. Ooo ik hoop echt niet dat ivan overstag gaat..

 3. gea at 13:24

  Ik ben echt benieuwd of Ivan zijn excuses gaat maken aan Cees, ik ben geen fan van Ivan maar van mij hoeft hij dat niet te doen ik zou het ook zat zijn dat die ouwe zeur iedere keer weer komt klagen over vanalles en nog wat, en dat die dit niet doet en die dat niet om gek van te worden. En dat eeuwige grijnsje op zijn smoelwerk alsof alleen hij gelijk heeft.

  • Ann at 13:46

   Heb al gezegd, wordt vervolgd..
   Cees grijnst van oor tot oor, en lijkt er van te genieten, staat er.
   Nou hij geniet ervan.. Bah wat een misbaksel.. Iedereen op zijn hand proberen te krijgen, hoe dan ook..hij lacht, met zijn jasje, zonnebril op of bril.. O wat een zielig oud mannetje!!! Word er misselijk van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *