Michael Jackson is in Utopia

Michael Jackson is in Utopia

Bezoek in Utopia voor alle bewoners! Niemand minder dan Michael Jackson is in Utopia. Uiteraard een imitator en niet de echte. Ondanks dat mag dat de pret niet drukken. Hij wordt hartelijk ontvangen door de bewoners en ook zij vinden hem erg lijken. Marciano heet de beste man en treedt al op sinds 2007. Ook is hij fan van Utopia en vindt het dus helemaal geweldig dat hij langs mag komen. Gabriëlle is een groot Michael Jackson fan en vindt het helemaal geweldig. Ze zeggen dat ik een Michael Jackson lach heb zegt Marciano. Gabriëlle vindt ook dat hij erg lijkt. Volgens Gabriëlle is het het totale plaatje van zijn leven. Ik heb een keertje met iemand gedatet en die vond Michael niet leuk, toen werkt het niet. De twee kletsen nog even verder, zo laat Marciano weten dat hij nog niet tevreden is met zijn looks, het kan altijd beter. Verder zijn er helaas streamlocks waardoor het moeilijk te volgen is. Vandaag is er nog geen tribute avond deze vindt binnenkort plaats, dit is alvast een kennismaking zullen we maar zeggen. De echte tribute avond vindt 12 september plaats. Marciano zal dan verschillende nummers van Michael Jackson ter gehoren brengen.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *