Familiebezoek voor Cees

Familiebezoek voor Cees

Het was vanmiddag een leuke dag voor Cees, want de oudste bewoner van Utopia mocht drie uur lang genieten van zijn familie. En dat voor de eerste keer!

En dat Cees familie kreeg was te merken, hij oogde zenuwachtig maar uiteindelijk toen zijn familie het Utopia terrein op kwam was alles weer goed. Dit was omstreeks 16:00 uur. Zijn bezoek bestond uit, dochters, zus en een ex. Natuurlijk wordt er flink geknuffeld en Cees zegt enigsinds opgelucht wat ben ik blij om jullie weer te zien. Zijn ex zegt tegen Cees dat ze echt respect heeft voor hem, hoe hij zijn hoofd boven water weet te houden als Utopiaan. Je bent echt dapper. Een bikkel zegt ze terwijl Cees een traantje wegpinkt. Na een voorstel ronde gaat iedereen richting de loods waar het gezelschap opmerkt dat de loods veel kleiner is dan gedacht. Ook zien ze dat Cees afgevallen is en hij beaamt dat. Ook geeft het gezelschap aan dat ze zich zorgen om hem hebben gemaakt wat volgens Cees zelf niet meer nodig is, het gaat nu weer stukke beter. Hij neemt zijn familie mee naar de lounge om lekker bij te kletsen en een kopje koffie te drinken. Geen koffie uit de magnetron hoor grapt zijn dochter. Met zijn allen barsten ze in lachen uit. Bij de koffie is gelukkig ook genoeg lekkers. De familie van Cees heeft tassen vol kleding, groente, fruit en lekkernijen bij zich. Snoepjes, koekjes, chocola en nog veel meer. Kortom het was een leuke maar ook vooral gezellige dag voor Cees. Zal dit een oppepper voor hem zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Toet at 13:17

  Dag lieve Ann.Nooit gehoord van grammatica.Of je hebt geen school door lopen.Aan je taal gebruik ben je geen Nederlander of ongelovig stom.Doei

  • Mjo at 14:02

   @Toet, misselijke reactie hoor. Maar deze reactie zegt meer over jou als over @Ann.

   Ik hoop dat je snapt wat ik bedoel. Want ik ben niet van plan hier nog verder op in te gaan of het te gaan uitleggen. Doei!!!!

 2. Yvon at 22:02

  Hij heeft lekker fruit gehad dames,kan onze Cees weer lekker naar het toilet,ben ook benieuwd wat voor hip vest hij nu aan heeft,misschien met rood,haalt hem lekker op!!
  Ik schreef eerder,dat Cees zeker onzer is,hij praat lijd over zijn jeugd hoe hard hij moest werken,van werken is nog niemand dood gegaan,Ivan daar integendeel heeft wel veel mee gemaakt,dat geeft hem niet het recht om bot te zijn maar ik zie Patrick voor bij komen,die zij ook dat hij zoveel mee gemaakt had,dus niet..lees jullie eens in dames..misschien laten jullie mij nu wel door gaan redactie,want ik sta echt op de zwarte lijst volgens mij.

  • Ann at 08:11

   Nou yvon, helemaal mee eens, ook met mjo, gea.
   Wat betreft dat hij zijn ex nog zie, klopt, die huurt kamer bij hem in huis, dus afhankelijk van hem. Dus je kunt je afvragen hoe dat komt. En let maar niet op toet, zegeeft zo vaak aan dat we terug naar school moeten.. Haha.. Moet je haar uitspraken zien, heel aso?? Dus?

 3. Toet at 21:45

  Ik erger me niet hoor.Vindt het vermakelijk dat de dametjes zo tekeer kunnen gaan.Wat me wel raak als Iwan zo tekeer kan gaan.de hardheid van Stefenie die rustig in bed kruip met een ander terwijl haar eigen vriend alles ziet.Het getreiter wat ze Patrick aandeden zelf zo dat hij zijn vriendin kwijt was.Dat constant gevit op een persoon.Neem Bjorn hoelang moesten ze hem hebben.Waarom het was zo lieverd.Nu Cees .Wie volgt .

 4. Toet at 20:30

  De oude omaatjes zijn weer bezig .Nee Cees gaat niet naar huis.Jullie twee op je knieën tien weesgegroetjes en naar bed.Nou is het genoeg geweest .Slik die keutel nou eens door.

 5. anneke at 19:33

  Kan je toch zien dat hij nog met zijn ex om gaat , en waarom moet hij naar huis.
  Hoop dat hij lekker kan eten van zijn fruit.
  Heeft de rest geen kennes gemaakt met de familie of vonden die dat niet nodig, je leest meestal dat de bewoners erbij komen .

 6. Ann at 19:20

  Oppepper???? Hoop dat hij nu inziet dat hij beter naar huis kan gaan “” “daar missen ze hem “” ” utopianen ook, maar denk op een andere manier,,,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *