Mark wil afstand van Gina

Mark wil afstand van Gina

Gina en Mark is een veel beschreven en besproken onderwerp in Utopia. De twee draaien maar om elkaar heen, wel en dan weer geen relatie. Ook zien we ze nog steeds bij elkaar. Maar daar komt waarschijnlijk verandering in, als het aan Mark ligt…

Want op de schommelstoel zitten Mark en Rob te praten over Gina. Mark geeft aan dat hij erover na zit te denken om meer afstand te nemen. Het lijkt Rob een goed idee, je hoeft geen Einstein te zijn om deze problemen aan te zien komen voegt hij eraan toe. Het is te makkelijk voor Gina, vindt hij. Ze is gek op Mark maar wil geen relatie met hem in Utopia. Dus ze gebruikt hem als speelbal, ze kan hem knuffelen of juist afstand van hem nemen wanneer Gina zelf wil. Het is een lieve meid, hoor volgens Rob. Maar je moet je niet als jojo laten gebruiken. Mark kan zich er ook in vinden maar vindt het al met al toch moeilijk. Hij kan Gina immers niet helemaal ontlopen. Dit omdat hij niet even de hort op kan met zijn vrienden, kan hij niet even zijn gevoelens uitschakelen. De vlinders blijven. Dus ruimte is een goed experiment voegt hij eraan toe. We zijn benieuwd of het Mark écht gaat lukken…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *