HNA dag is ten einde

HNA dag is ten einde

De HNA dag georganiseerd door Naomi is ten einde gekomen. De bewoners hebben zich 12 uur ingezet om deze vervelende ziekte in het daglicht te zetten maar ook om geld in te zamelen. Naomi sloot de avond af met een mooie eindstand. Als de groep bijeen zit bedankt ze alle bewoners. en er wordt afgeteld en na 12 uur lang met een sling te hebben gelopen zijn de bewoners verlost van hun “handicap”. Zodra iedereen de slings af hebben gedaan maakt Naomi vol trots het bedrag dat iedereen heeft opgehaald bekend… Het gaat om een totaal bedrag van 1064.10 euro! Daarna is het tijd om te feesten. De muziek gaat aan, de drank (ja de drank) wordt erbij gehaald en de bewoners gaan lekker los zoals we dat van ze gewend zijn. Kortom een gezellige dag met een positieve afsluiter. Moet kunnen toch?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Anja at 08:47

  Ja ga vooral aan de drank, als er toch geendrank was in utopia……waren er een heleboel mensen weg, sommige kunnen niet zonder,
  Alsof alcohol zo goed is voorje spieren??????
  Waarom weer een feestje????? Het woord feestje word een paar x in de week gebruikt,
  Ook al valt er niets te vieren, maar dan kan iin ieder geval de drank weer op tafel,
  Ik snap dat er standhouders liever niet meer komen
  Zowel drank als afschuwelijk taal gebruik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *