Rolf wil doorpakken met de horeca

Rolf wil doorpakken met de horeca

Een nieuwe ochtend is alweer bijna voorbij. Tijd om je wat Utopia nieuws te melden dus. Rolf sprak vanmorgen met Stefanie over de horeca. Hij wil doorpakken…

Rolf vindt het namelijk tijd wordt om aan de bak te gaan. Voor zichzelf, maar ook met degenen met wie hij plannen heeft. Hij zegt daarom in de keuken tegen Stefanie hoe zijn schema eruit ziet vandaag. Ik ga eerst de akker doen en daarna ga ik met jou zitten voor de horeca. Oh antwoordt Stefanie je bedoelt wat je me hebt opgelegd gisteren?

Neehee!, roept Rolf verontwaardigd. Je moet wel aanpakken nu. Als je nu niet de handen uit de mouwen schudt, kunnen we niet op 1 september gaan starten. Stefanie snapt dat ook wel en zegt, ik heb nu honderd procent focus op de horeca. Maar wil Rolf ook wel helpen, dan kan ik met de akker gaan werken en daarna de bv gaan helpen. Het belooft dus een productief dagje te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 17:40

  Ik heb ook begrepen dat Cees zelf niet meer wil,maar Rolf en Stef zie ik ook niet zo zitten omdat ik Stef totaal niet zie zitten
  Ik heb al vaker langs zien komen:die spoort niet en daar sluit ik mij helemaal bij aan.
  Voor de rest blijf ik krities ten opzichten van Cees,we zullen het wel zien

 2. anneke at 11:43

  Dus Cees mag niet mee doen hebben ze dat met z’n tweeen besloten erg kinder achtig van Rolf hij weet dat Stefanie niet betrouwbaar is wat werken betrekt en nu Cees laten na kijken ,maar hij mag wel schoonmaken
  Cees dan moet je dat ook niet doen en Rolf vraag wel toestemming of je HAAR messen mag gebruiken maar dat zal wel jij bent Cees niet.
  Er vinden mensen dat Ivan een dictator vinden nouw zij is de vrouwelijke persoon maar het nadeel is zij heeft vrienden en Cees niet .
  Er wordt gevraagt om nieuwe mensen en na mening hoor ik geen leeftijd erbij dus iedereen mag erin

  • Mjo at 13:03

   Neen @Anneke, Cees heeft zich zelf teruggetrokken uit de horeca. Cees kon zich niet vinden in de plannen c.q. opzet van Rolf en Stefanie.

    • anneke at 04:26

     Die Stefanie vond Cees eng omdat hij volgens haar met zijn handen op tafel sloeg ,hij vroeg wat doe ik verkeerd wat hij heel rustig deed en toen ging zij te keer tegen hem, wat door mij en nog meer mensen ook niet kon maar aan gezien zij meer vriendjes heeft dan Cees heeft ze Rolf zo ver te krijgen dat hij ook niet meer wilde heeft hij zich maar terug getrokken omdat hij wel moest nadat zegeklaagt had bij Rolf .
     Rolf heeft haar wat opgedragen het zal mij benuwen hoelang ze het vol houd.
     En ik ben geen fan van Cees ik vind hem ook een zeur maar hij hoeft niet afgebekt te worden door dat jonge spul dit alleen omdat hij tegen drank wat hun kopen en hij niet eens fruit mag hebben..
     En Ann volgens mij bedoeld mjo het niet als kretiek maar om dit te vertellen.
     Waarom meteen zo kleinerend zo van sommige kunnen niet lezen of horen

 3. MariaBora at 11:11

  Rolf, met Stefanie zou ik niks afspreken, die heeft meestal andere dingen te doen, zuipen en neuken, ze is niet te vertrouwen om iets op te starten, voor 2 dagen misschien, dan gaat ze weer janken en schreeuwen, ze spoort niet.
  Vroeger met Nicolien, daar kon je afspreken mee maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *