Bijzondere wens gaat in vervulling

Bijzondere wens gaat in vervulling

Een rustige dag gaat voorbij in Utopia, vandaag is er wel iets bijzonders gebeurd. Een wens is in vervulling gegaan…

Niemand minder dan Willeke Alberti verrast een speciale gast in de loods want Benjamin heeft een bejaarde bedlegerige vrouw ontvangen die een speciale wens had. Dit is via Stichting Ambulancewens geregeld. Ook heeft Benjamin gezorgd dat de vrouw een rondleiding door Utopia krijgt en wordt lekker in het zonnetje gezet. Met als verrassing de komst van Willeke Alberti, want dit wist de dame nog niet! De bejaarde vrouw is jaren een trouwe fan van één van Nederlandse artiesten. Als de zangeres binnenkomt ziet de mevrouw het onmiddelijk, vanuit haar mobiele bed. Willeke komt zingend binnen en al gauw haakt ze in. Even later wordt het even emotioneel als het even over vroeger gaat en ze haar tranen de vrije loop laat. Maar gelukkig zijn dat tranen van vreugde. Goed geregeld Benjamin!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *