Cees klaagt over Rolf

Cees klaagt over Rolf

Het welbekende klaaguurtje van Cees is alweer vroeg van start gegaan. En opnieuw moet Mark alles aanhoren… Als Mark rustig zijn broodje aan het smeren is, komt Cees de horecakeuken binnengelopen. Cees is op zijn zachts gezegd not amused hoe Rolf de keuken schoonmaakt. Hij is tenslotte de chef en zou moeten weten hoe je een keuken goed schoonhoudt. Ik heb de keuken niet meer en het is nu meteen een zooitje. Ik heb nog tegen Rolf gezegd let op de koelkasten zijn echt aan de beurt. Maar hij heeft het dus niet gedaan aldus Cees. Ik zou Rolf een drie geven voor zijn schoonmaakkunsten. Hij is namelijk van alles vergeten. Cees zijn klaag gedrag blijkt dus weer helemaal terug te zijn

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 16:35

  Wat krijg ik toch een misselijk gevoel als ik weer van die roddel verhalen van Cees lees,
  Ik denk zo langzamerhand dat het wel eens een heel gevaarlijk mannetje kan zijn…Jantje huilt en Jantje lacht,hebben we niet al eens zo’n mannetje gehad?…Patrick.
  Ik vind dit echt niet normaal voor een onderhand bejaarde man,die zo klikt en roddelt,dat doet een kind van 10.
  Zelf is hij zo’n stiekem als de pest met zijn slaap escapades.

 2. Hortence at 15:41

  Cees,moest naar huis en geen Gaby.Goed voor Rolf dat Cees over hem klacht.Cees,moet gewoon zijn muil houden.Hij gaat heel laat in de gasten verblijf slapen als een ieder al in bed licht .Vervolgens staat hij vroeg op en loopt snel naar zijn bed in de loods en doet alsof hij daar geslapen heeft.Dat gasten verblijf moet goed worden schoon gemaakt.Is dat bedden goed wel een keer gewassen.Ik het nog niet opbeeld gezien .Goed schoonmaken dat gasten verblijf en vervolgen een slot op .ook een slot op dat huisje van Colinda.Erg hoor van dat weg gegooid geld van dat matras voor Cees.Laat hij er voor betalen..Hij weet dat hij niet in dat gasten verblijf mag slapen er is zo vaak over gesproken Cees wilt zijn in door drijven.Net een groot kleinkind .

 3. MariaBora at 11:47

  Cees, doe helemaal niks meer, was je eigen vaat af en meer niet, over een maand of 2 kijken we wel verder hoe het eruit ziet, dan zien ze pas wat je altijd hebt gedaan, alleen de heel erge die helemaal nooit iets opruimen zien dat gewoon niet, die zuipen liever.

  • anneke g at 12:46

   Cees moet maar niks meer doen in de keuken ook geen schoon maak meer doen en als er eters komen in de keuken moet de inspectie maar weer langs komen over een paar dagen want dan hebben we weer kakkerlakken.
   Maar waarom zijn ze in beide keukens, ze moeten die keuken als horeca keuken niet gebruiken alleen als er mensen komen eten .
   En ik neem aan bewoners (dit heb ik al vaker gezegd) thuis ruimen jullie het toch ook op , of hebben jullie thuis ook een werkster papa of mama voor.
   Voordat ik naar bed ga ruim ik het op zodat je de volgende dag een lekker schoon aanrecht heb, en ik heb nog wel geen afwasmachine waar je het in kan doen

 4. gea at 11:42

  Cees zou zich toch niet meer met de horeca bemoeien, maar als hij iets vind wat in zijn ogen niet in orde is zoekt hij maar wat graag iemand op waar hij weer even lekker kan gaan zeuren . Het lukt mij ook nog steeds niet om iets positiefs over die zeurpiet te zeggen.

  • Mjo at 11:47

   @gea, deze smileys voor jou, zeggen wel genoeg denk ik 🙂 🙂

   Ik ga er zelf bij dit artikel niets meer schrijven, want dan val ik in herhaling, alleen maar een diepe diepe zucht richting Cees. Zegt, denk ik ook wel weer genoeg.

 5. Joke at 11:03

  Iedereen klaagt maar over Cees!
  Vannessa deed het eigenlijk ook maar niet zo opvallend.
  Eigenlijk zou Cees de boel de boel moeten laten. Keuringsdienst van waren komt heus wel Cees heb geduld!!!!
  Nu komt naar buiten hoe de jeugd is opgevoed de boel de boel laten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *