Rolf heeft spijt dat hij Cees niet heeft weggestuurd

Rolf heeft spijt dat hij Cees niet heeft weggestuurd

Cees was zoals we al eerder schreven al vroeg bezig met klagen. En dat Cees zich niet veranderd na een centraal over zichzelf is ook anderen opgevallen. Want toen Rolf, Gina en Gabriëlle aan het genieten waren van het ochtendzonnetje, ging het gesprek al snel over Cees.

Rolf heedt toen hij vanochtend nog in bed lag Cees horen klagen tegen een aantal bewoners over hem. Zoals het niemand meer verrast ging het natuurlijk over het schoonmaken van de horecakeuken. Rolf merkt kwaad op heb dan de ballen en stap naar mij. Vuile bloedhond! En vertelt vervolgens dat hij wel degelijk de keuken goed schoon heeft gemaakt, alleen dat hij nog geen tijd heeft gehad voor de plankjes van koelkast. Maar waar de Rolf nog bozer om wordt, is het feit dat Cees Rolf aanspreekt waar alle gasten bij zijn. Ook blijkt hij spijt te hebben en twijfelt of hij wel de juiste keuze heedf gemaakt tijdens de eliminaties. Volgens Rolf had Cees wel een tweede kans verdiend maar hier denkt Rolf nu toch wel heel anders over. Gabriëlle stelt hem gerust en zegt dat hijzich er niet zo druk over moet maken en alles met een korreltje zout moet nemen. De irritaties lijken toe te nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Marie at 17:25

  Ja dat begrijp ik best dat Rolf spijt heeft .Cees zit het relaas van de dag te vertellen , Cees zit te glijen op zijn stoel, wat heeft die man het als enige goed gedaan .

 2. Druif at 17:17

  Wie er gelijk heeft of niet maakt niet uit . Ik erger me ook vaak aan het oeverloze gezeur van Cees . Maar dat overgrote stelletje achterlijke gladiolen dat daar zit wou je toch niet van beweren dat zij normaal waren he. Respect van 2 kanten zou fijn zijn contactgestoord zijn er daar meer van anders ga je niet in Utopia wonen. Ben blij dat bas een beetje normaal kan doen tegen die man , en van lieverlede komen er misschien nog meer . Die stomme Rolf , wat presteerd hij nou . Nada alleen een grote … Nina precies hetzelfde ik zou als ik Kees was lekker de plees zo laten vervuilen dat er geen gast meer inkwam , sterker ook geen nieuwe inwoners . Kakkerlakken best ik zou wel op mijn eigen spullen passen en evt van mensen die sociaal zijn en nog een beetje menselijkheid in hun bast hebben . Hoop dat er geen nieuwe meer voor te krijgen zijn .

 3. Yvon at 16:48

  Ik heb mij gisteren ook zo geërgerd over Cees,hoe hij Rolf afdwong iets positiefs over hem te zeggen in de groep,op het agressieve af,maar goed dat Rolf hem een sneer gaf,maar meneer weer gelijk naar iedereen lopen klagen.
  Ik vind het echt een smerig ventje,hij heeft zijn tweede kans al lang verspeeld

 4. gea at 13:18

  Rolf zei volgens mij dat voordat hij in utopia kwam naar de uitzendingen had gekeken, dan hij toch kunnen zien dat Cees een moeilijk mens was. En dat is niet veranderd sinds hij daar is het is alleen maar erger geworden,en dan gister op tv dat Cees Rolf erop aansprak dat hij niets positiefs had gezegd over hem toen hij Gaby wegstuurde dat had hij beloofd, het lijkt wel een klein kind, geef hem een lolly.

  • Mjo at 16:27

   Klopt wat je zegt @gea. Maar Rolf heeft ook gezegd dat Cees een 2de kans verdiende. Daar heeft hij nu spijt van.

   Ook wat je schrijft over wat gister op TV te zien was. Ook zo irritant. Rolf was zich net een boterham of broodje aan het smeren. Dus Rolfs ontbijt. Je hoeft echt geen ochtendhumeur te hebben, omdat niet te kunnen hebben op dat moment. Mijn hemel snapt die Cees nou werkelijk niets.

   Werkelijk echt waar, Cees is zich echt onmogelijk aan het maken. Nogmaals EN nogmaals (ik lijk Cees wel 🙂 ) Cees heeft totaal niets geleerd van het centraal wat over hem ging en waar hij vele goed bedoelde adviezen kreeg. Beetje hardleers dus of snapt het gewoon niet.

   Het kunnen 2 dingen zijn, Cees is totaal contactgestoord of hij wordt door de regie aangestuurd. Ik kan niet wachten welke van de 2 het is. Daar komen we (eventueel) pas te weten als zijn familie op bezoek komt en de inwoners aan de familie vragen of hij thuis ook zo is/dit zijn karakter is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *