Veel negativiteit over Rolf

Veel negativiteit over Rolf

Door persoonlijke omstandigheden kunnen we nu pas wat Utopia nieuws melden. Sorry daarvoor, maar we zijn er weer!

Er klinken steeds meer negatieve geluiden over Rolf. Gisteren waren Cees en Wim al niet te spreken over Rolf. En vandaag zijn ook Bjorn en Rob negatief over hem.Want Bjorn vertelt aan Rob dat er maar één iemand komt optreden. En dus heeft de hij voorgesteld om zelf ook een mopje te zingen. Maar hij is niet de enige volgens Rob. Jij hebt er concurrentie bij hè merkt hij op. Van mijn nieuwe irritatiefactor voegt hij eraan toe doelend op Rolf. Rob is niet te spreken over de mentaliteit van de nieuwste bewoner. Hij drukt constant zijn snor. En dat is Bjorn ook opgevallen. Gisteren heeft hij amper geholpen met het opbouwen van de kramen en de bar heeft hij ook al niet klaargezet aldus Bjorn. Tja, misschien moet hij nog wennen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. jolanda at 21:41

    Een grote mond,maar weet niet wat werken is.wil chef zijn,maar van schoon maken en coderen heeft hij geen kaas gegeten.weer een die van alles roep,maar weet niet hoe hij zijn handjes moet laten werken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *