Ivan spreekt Cees aan

Ivan spreekt Cees aan

Ivan besluit Cees in de horecakeuken aan te spreken. Terwijl Cees bezig is met beenhammetjes begint Ivan over zijn negatieve uitlatingen tegen de gasten. Meerdere bewoners hebben hier namelijk gisteren over geklaagd. En Ivan laat dat blijken ook. Ik had even een verzoekje omtrent de rondleidingen. Ik krijg van meerdere mensen in de groep, en ik weet, nou ja ik zal het gelijk zeggen dat er negatief over de Utopianen gepraat wordt.

Cees antwoordt dan laat ik het lekker een ander doen. Dan doe ik het niet. Ik ben een beetje klaar met die gasten. Ik werk me hier helemaal uit de naad. En waarom doet de oudste bewoner van Utopia zo? Dit omdat hij vanochtend ook al kritiek heeft gehad. De B&B gasten vonden dat Cees te veel in hun space is gekomen. Ze hadden liever alleen ontbeten, zonder hem bij hen aan tafel. Maar ze zijn wel heel erg te spreken over zijn gastvrijheid. Dat is precies wat ik altijd zeg tegen Gina en Mark gaat Cees verder. Waarom gaan jullie altijd bij de gasten zitten. Ja, dat hoort zo krijg ik dan te horen. Dat vinden ze prachtig. Ik zeg wie zegt dat? Waarom moeten wij de mensen niet alleen laten ontbijten? Nee, dat is niet de bedoeling Cees. Dus ik denk ik ga erbij zitten. Dat hoort zo. Ivan antwoordt nou, dan zijn we het hier over eens.

Niet veel larer doet Cees zijn beklag bij Ivan over Rolf. Hij vertelt dat hij wederom de keuken heeft moeten schoonmaken en wanneer Cees Rolf erop aanspreekt, krijgt hij een grote mond. Ik snap het wel antwoordt Ivan, maar laat het los. Volgens Ivan moet Cees accepteren dat niet iedereen denkt zoals hij doet. En hij benadrukt nog één keer dat het echt niet oké is dat de hij tegen de gasten klaagt.

Cees klaagt nog even door over de bewoners die de keuken vies hebben gemaakt, maar Ivan is streng voor hem. Spreek mensen aan. Wees een voorbeeld voegt hij eraan toe. Even later biedt Cees zijn excuus aan bij de B&B gasten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Marie at 14:59

  Wanneer je kijkt en je ziet Cees ,zo hilarisch , hij klaagt alleen en roddeltje over iedereen ,altijd negatief is die man .wat een ouwe nare man om mee om te gaan , je ziet dat iedereen daar van baalt.Er zit geen vrolijkheid in die man ,zo jammer dat je zo moet leven .

 2. Anne at 12:27

  Cees is een beetje dom en klikt wel erg veel , maar zeker niet argessief ,en dat kun je niet van iedereen daar zeggen,dus geef mij Cees dan maar !!!!!

 3. Hanny at 00:14

  Als Cees er niet zou zijn , zou het 1 grote puinhoop zijn , hij is een tweede Vanessa die de rommel van andere opruimd.
  Nooit is er een keer een stukje waardering naar hem toe , afgebekt dat word hij alleen Ivan heeft repect voor Cees ook omdat Cees ouder is dan de rest

 4. Yvon at 19:24

  Dat bedoel ik,het is een verschil of je gina of Cees met zijn altijd de zelfde kloffie,bij je ontbijt hebt zitten.
  Ik wordt zo moe van die man,hij werkt zich uit de naad,met zijn lapje over de aanrecht zitten vrijven klikspanen dat is wat hij doet.
  Ik ben het echt niet met al die jongelui eens maar die moeten het nog leren,Cees leert het nooit

 5. Ann at 15:31

  Bah bah bah bah. Jeetje zo oud en niets aannemen van een ander.. Cees ga naar huis aub.. Dan word het weer leuk om te kijken.. Nu niet.. Nu ergenis als jij weer in beeld kom en dat is elke dag

  • Mjo at 16:38

   Idd, @Ann. Als Cees op iets wordt aangesproken is het altijd, ja maar………………. en haalt er de woorden of uitspraken van anderen erbij. (in dit geval die van Gina en Mark).

   Cees begrijpt blijkbaar niet, dat niet alle gasten het zelfde zijn of dit op prijs stellen, dat iemand bij hun komt zitten aan het ontbijt.
   Cees doet zich zo slim (of beter betweterig) voorkomen, moet IK hem dan zeggen, dat hij dat misschien eerst aan de gasten zou kunnen vragen, of ze het wel op prijs stellen.

   Bovendien als deze gasten thuis naar Utopia kijken, kan ik mij goed voorstellen, dat ze Cees helemaal niet bij hun aan tafel willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *