Rob spreekt met Cees over zware periode

Rob spreekt met Cees over zware periode

Het was de afgelopen tijd een zware periode voor Cees, hij kreeg aardig wat kritiek tijdens het centraal wat speciaal over hem gehouden werd. Rob besloot vanavond eens het gesprek met Cees aan te gaan. Hoe gaat het nu met hem?

Buiten bij de veranda zitten de heren te kletsen. Rob is benieuwd hoe het met de gevoelens van Cees gaat. Heb je het gisteren een beetje kunnen verwerken vraagt hij. Cees antwoordt dat het centraal van gisteren best heftig vond. En ook vandaag had hij weer problemen met Benjamin. Of er iets veranderd is is dus de vraag voegt hij eraan toe. Dat kwam er ook nog eens over heen. Nou lekker allemaal!  Rob antwoordt dat hij denkt dat de groep niet verwacht dat het Cees niet zo’n pijn doet omdat hij al wat ouder is. Ook vindt Rob dat Cees de balans qua gevoelsmensen weg is in de groep. Er zijn nu veel mensen in Utopia die niet zo’n groot empathisch vermogen hebben volgens Rob. Maar vraagt Rob door, heb je je wel voorbereid toen je Utopia in ging? Wist je waar je aan begon? Cees antwoordt een beetje vaag, je kan je niet alles je voorstellen ervaren is toch echt iets heel anders…

Ondertussen spreken andere bewoners ook over Cees, zo hebben Gabriëlle en Benjamin het erover in de keuken. Gabriëlle geeft aan dat ze eigenlijk spijt heeft dat ze gisteren niet mee gedaan heeft aan het gesprek. Het heeft niets opgelost en we staan er allemaal lelijk op. Alsof we bashers zijn. Ik ga kenbaar maken aan de groep dat ik hier niet meer mee instem.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. Francis at 09:28

  Ik vind het schandalig hoe er met Cees wordt omgegaan dit is een man die het goed doet diegene die zo tegen hem zijn moeten eens naar zichzelf kijken,want daar klopt het niet en hij zal ze los moeten laten en hun eigen zooi laten opknappen.

 2. Loes at 10:34

  Weg met die Sephanie wat eens monster is dat die moet zelf maar eens hulp zoeken,zien ze dat niet daar? Het begon al met heimwee aanpassings problemen,ze doet niets,en dringt zich op aan mensen die dat helemaal niet willen.
  Cees is een beste vent een beetje klikspaan maar zoekt een maatje,en mensen doe wat met zijn levenservaring.

 3. Yvon at 10:11

  Tort waardering moet je verdienen zo ook respect.seks en zuipen heeft niets met klikspaan gedacht te maken,het zijn jonge mensen en ongebonden.ik heb toch echt begrepen dat Cees getrouwd is en het drinken af gezworen heeft,dus voor hem is het dan toch niet moeilijk om daar niet aan mee te doen.
  Verder vind ik dat Cees,zeker gezien zijn leeftijd,niets oppakt en maar door blijft klikken en mopperen hij is zo negatief.
  De andere groep bewoners heeft hij nu zover dat ze er spijt van hebben,maar geloof mij,hij begint dadelijk weer opnieuw met zich overal mee te bemoeien.
  Wat Sef betreft,haar vind ikeen heel onbeschoft en ongeïnteresseerd kind wat voor mij er zo uit mag.

  • anneke at 04:52

   Wat ik heb begrepen aan het gesprek wat ze hadden waar Cees niet bij mocht of een andere keer tijdens een gesprek heeft Ivan hun verteld hoe het zat met het tegen drank zijn, en dat was heel aardig van hem, Bas en Ivan kunnen het beste even met Cees praten en hem vertellen
   dat hij minder moet zeuren en elke keer zeggen Cees nu gehouden .
   Maar die Stefanie die moet ok op haar plaats gezet worden dat ze Cees niet zo brutal moet behandelen hij is een zeur en blijft een zeur maar zij met der grote bek dat waren we van Ivan gewend( hij is nu rustig) maar ze moet niet iedereen opstoken om het ook te doen.
   En ik zeg het maar weer ik ben geen fan van Cees maar hij hoeft niet verrot gescholden te worden
   Dit is mijn mening

 4. MarieJoan at 09:42

  Ik denk dat Rob een lieve jongen is en die Stefanie speurt helemaal niet, mag eruit van mij.
  En Cees sloeg helemaal niet agressief met zijn vuisten op de tafel,dat maakt Stef ervan.
  Wat ze vervolgens weer verkeerd door vertelt om de boel tegen Cees op te ruien.
  Eruit met die meid.

 5. Toet at 05:07

  Gea en Aan .Jullie zetten hem ook steeds te kakken.Niet alleen in utopia lijkt het wel een kippenhok waar er altijd een gepikt wordt maar hier ook.Het gedrag van sommige meiden is echt smerig.Cees probeert ook waardering te krijgen van iemand.Hij zuipt ze eigen niet vol .Heeft geen seks in het openbaar.Is vriendelijk naar de mensen toe .Daar om vindt ik het erg dat hij altijd de klos is.

 6. anneke g at 22:41

  Het valt mij erg tegen van Gabrielle ik vond haar in het begin erg leuk maar de laatste tijd valt me behoorlijk tegen ze laat haar op hitsen door die Stefani.
  Cees doet zijn best maar elke keer weet zij het weer te verpesten en iedereen mee te krijgen ,heb net even gekeken ze vond Cees agressief omdat hij met zijn handen vroeg wat doe ik dan verkeerd nu dit zegt ze en ze gaat met der handen te keer wat ik echt agressief vond.
  Kan wat sommige ook schrijven hij is een zeur maar zij spoort echt niet Cees klaagt maar dat doet zij ook alleen het verschil Cees heeft verder niemand op Ivan en Bas na die gelukkig voor hem opkomen .
  Ze moeten eens iemand laten komen die hun traint om hun agressie weten te beheersen

   • rita at 23:45

    Volgens mij is Cees een acteur
    Lekker de boel opruien
    En zelf denken dst hij niets doet
    Ze gooien wel typetjes in bij Utopia.
    Gesecteerd mensen met problemen
    Dat maakt utopia zo dat ieder mens
    Zijn eigen mening aan geeft.

 7. Toet at 22:26

  Even goed lezen .Gea .Kijk wat rob zelf zeg.Geen gevoelens voor andere mensen.Ze vinden zelf dat ze te ver zijn gegaan.Het zijn enge mensen en degene die zo blind zijn.Ga naar de oogarts.

  • Mjo at 12:01

   Ik denk dat jij beste @Toet beter even naar de oogarts kunt gaan, voordat je anderen beschuldigd. Want zowel Gea als ene Aan (wie dat ook mag zijn) hebben niet op bovenstaand verslag van auteur Thom gereageerd.

   @Gea 28.8.2015 om 02.21, trek je het niet aan. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *