Post voor Naomi

Post voor Naomi

Dag 624 is weer begonnen in Utopia land en die begon vandaag goed voor Naomi. Want zij krijgt namelijk bericht van het thuisfront. Dat is nog eens even lekker wakker worden! En zeker als je je niet zo lekker voelt. Helaas lees Naomi niet heel veel hardop, wel horen we dat ze een brief van haar moeder heeft gehad. Ook vertelt Naomi dat haar vader met een vliegtuigje mee geweest is terwijl hij het eigenlijk super eng vindt om te doen. Ook heeft ze een brief van oud bewoner Gio gehad, het enige wat we daarover kunnen zeggen is dat Naomi thnxs Gi zei maar meer ook niet…

Maar daar komt verandering in want dan roept ze Gabriëlle en vertelt er iets meer over. Gio heeft het erg druk gehad. En als Gabriëlle vraagt of hij antwoord gegeven heeft op de vragen die ze stelde antwoordt Naomi ja. Ook is Gio naar een première geweest waar verschillende BN’ers waren zoals Rob Geus. Volgens Gabriëlle heeft hij het wel leuk. Met Gaby gaat het verder ook goed weet de vader van Naomi te vertellen, Gio ziet hij niet veel want hij is rete druk. Verder zien we dat Naomi nog wat foto’s krijgt en is haar post niet extreem veel. Dit omdat ze zondag bezoek krijgt en dan kan ze écht goed bij kletsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *