Gaat Rowena het volhouden in Utopia?

Gaat Rowena het volhouden in Utopia?

We gaan nog even terug naar gisterenavond laat, Stefanie en Rob zaten namelijk nog te kletsen. Dit keer ging het over de nieuweling Rowena.

Want Stefanie zegt in de lounge dat ze denkt dat Rowena het erg moeilijk gaat krijgen. Ik ben benieuwd hoe lang ze het vol gaat houden. Rob antwoordt dat Utopia drie keer moeilijker voor mensen is dus ook voor haar. Daarna worden er verschillende doelen besproken van hun mede bewoners. Maar al snel gaat het gesprek over naar een ander onderwerp. Hoe lang zal iedereen nog blijven? Vijftien maanden is sowieso heel lang als je je dierbaren thuis moet missen aldus Rob. Maar voor Stefanie en Rob is dat niet onmogelijk. Ze hopen minimaal vijftien maanden te blijven. Wel wordt duidelijk dat Stefanie denkt dat Gabriëlle klaar is met haar Utopia avontuur. Maar voegt z e eraan toe, ze verzint telkens weer een doel voor zichzelf om te blijven. Zo wil ze binnenkort samen met Naomi een boek uitbrengen. En misschien wil ik na die vijftien maanden nog steeds niet weg bedenkt Stefanie zich. De twee babbelen nog even door over Rolf en de horecakeuken, maar uiteindelijk staat Rob op en zegt schat, ik ga slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *