Rowena en Bjorn willen samenwerken

Rowena en Bjorn willen samenwerken

Wat vind nieuweling Rowena nou eigenlijk van Utopia, bevalt het haar een beetje? Gabriëlle en Bas vroegen het aan haar. Rowena vertelt dat ze wel aan thuis kan denken maar er dan alleen maar verdrietiger van wordt. Ik heb het mezelf wel echt zwaar gemaakt. Ik heb mijn moeilijke momenten nog wel als ik alleen ben dan denk ik wel veel aan thuis. Maar voor de rest ben ik nog steeds heel blij dat ik hier ben. Dit is gewoon een heel vet iets! voegt ze er blij aan toe. Volgens Gabriëlle is Utopia ook echt wel de shit. Utopia is dope hoor, het is de shit benadrukt ze nog maar een keer. Maar sterk moet je wel zijn, maar dat ben jij wel toch?! Rowena antwoordt een beetje twijfelend, nou uitzitten kan ik wel daar gaat het niet om. Ik moet alleen heel sterk gaan zijn, het onderste uit de kan halen dat weet ik wel…

Niet veel later ging Rowena met Bjorn in gesprek. De twee zijn alle twee sportief en willen graag gaan samenwerken. Want wat willen ze gaan doen? Clinics aan kinderen gaan geven. Zo wil Rowena iets met tennis gaan doen en Bjorn hoe kan het ook anders met voetbal. Aangezien ze beide ervaring hebben met training geven willen ze samen clinics gaan organiseren omdat ze op die manier een grotere doelgroep kunnen bereiken. Ze willen de clinics gaan geven in twee uur tijd. Binnen deze tijd willen ze de kinderen zoveel mogelijk dingen leren over hun geliefde sport. Beiden vinden ze het geweldig om jonge kinderen les te geven en ze hebben hier dan ook  fantastische ervaringen mee in het verleden. Bjorn vertelt dan ook trots aan Rowena over zijn coach ervaring bij de vele voetbalclubs die hij af is gegaan. Bjorn is al gelijk erg enthousiast en Rowena wil ook niet de kat uit de boom kijken maar ondernemen. Ze wil dan ook doorpakken en het plan later vandaag nog introduceren bij de andere bewoners. Hopelijk zijn ze net zo enthousiast als deze twee.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *