Bewoners zetten zich in voor vluchtelingen

Bewoners zetten zich in voor vluchtelingen

Momenteel zijn de bewoners met zijn allen druk, ze zetten zich in voor vluchtelingen. Vluchtelingen die vluchten voor oorlogsgeweld, en deze mensen hebben vaak niets. Vandaar dat de bewoners bezoek hebben van bag to the future. Dit is een instantie die door het hele land rugzakjes inzamelt van kinderen die hun eigen rugzakje gevuld hebben met bijvoorbeeld speelgoed en een lief berichtje. Deze zondag zal er een containerschip vertrekken met deze tasjes naar Lesbos. Maar voordat dat gebeurd moet er nog veel uitzoekwerk verricht worden. Signe is daarom naar Utopia gekomen zodat de bewoners haar een handje kunnen helpen. Enthousiast gaan de bewoners aan de slag en ze zijn voorlopig nog niet klaar. Zo worden jongens spullen en meisjes spullen gesorteerd en worden rugzakjes voorzien van verschillend speelgoed en andere leuke dingen. Maar ook tandenborsteltjes, muziek instrumenten en andere verzorgingsspullen. Het lijkt wel een beetje op de sinterklaas actie georganiseerd door Colinda en Patrick. Goed bezig Utopianen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Johan at 08:13

  Zouden ze iets meer van buiten mee krijgen, dan weten ze dat dit een doelloze actie is.

  de vluchtelingen gooien het toch op straat, maken graag ruzie met de mensen die ze willen helpen.

  ik zou zeggen zet een actie op voor het eigen volk.

 2. Hannah at 23:22

  Heel goede actie! Welke trauma’s hebben deze kinderen al niet opgelopen door deze ellende. Kinderen hebben nergens om gevraagd en zijn vaak de dupe van “grote mensen problemen”
  Ook de kinderen die in Nederland onder de armoedegrens leven (600.000 kinderen) hebben hulp nodig.
  O.a. Stichting: “kansarme kinderen in Nederland”, stichting “Subajo”, stichting: “Jarige Job”, “Het vergeten kind” en “De Sinterklaasbank” zijn prachtige initiatieven en kunnen ook nog donaties gebruiken.
  Goed bezig Utopianen!

  • Johan at 08:15

   Heb jij wel gezien hoe die kinderen overal binnen komen. met hun hand op hun keeltje deze is voor jullie westerlingen!!! die kinderen worden gebruikt maar als het er eenmaal inzit krijg je het er ook niet meer uit.

   jammer dat de ouders hun zo laten gebruiken, maar die kinderen luisteren naar hun volk en zullen het net zo min aannemen. opkomen voor het eigen volk dat zijn goede acties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *