Het mysterie van de vogelverschrikker Victor

Het mysterie van de vogelverschrikker Victor

Er is een mysterie gaande omtrent de vogelverschrikker Victor. Want de vogelverschrikker is verdwenen!

Bas en Bjorn zijn dan ook op zoek naar de vogelverschrikker die blijkbaar pootjes heeft gekregen. De twee konden Victor namelijk nergens vinden. De twee gingen wel op zoektocht, waar Bas naar de gym wees. Hij staat niet daarachter en daar ook niet in de hoek? Bjorn gaat kijken maar helaas, dat is hout. Niet veel later vinden ze toch enige sporen want er ligt een jutezak in het weiland. Is dit niet de zak van Victor zijn hoofd? De heren kijken nog wat verder en komen uiteindelijk komen ze in het bos uit.Daar doen ze een schokkende ontdekking, want zijn hoofd ligt eraf maar ook zijn benen zijn gebroken. Wie doet nu zoiets vraagt Bas zichzelf af. Bjorn wil de vogelverschrikker graag herstellen en andere kleding aangeven. En Bas wil achterhalen wie het gedaan heeft. De twee besluiten daar iets aan te doen. Bjorn duikt snel achter de laptop en print een vermist poster uit met Victor erop. Deze wordt vervolgens op het bord gehangen… Zal de dader nog bekend worden?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  • anneke g at 22:28

   En zo zijn er meer die geen donder doen.
   Even over het eten Rolf gaat weer koken deze week, hebben de bewoners niks te vertellen wat ze willen eten , gaan ze geen lijst maken wat er besteld moet worden en wat ze wel of niet willen eten het is elke dag een verassing ,stel dat je het niet lust moet je nog je eigen eten maken.
   Volgens mij aten ze lekker wat Nicole had klaar gemaakt ,komt Rolf met frikandel en wat er nog meer op het bord lag , en mag hij zomaar in le luifel wat maken, hoef vaak wordt het verschoond

 1. anneke at 17:41

  Ja hoor daar ben ik weer , waarom moet er weer wat kapot gemaakt worden het was toch leuk kan er nooit iets heel blijven maakt niet uit wie het maakt of kapot maakt erg kinderachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *