Volgens Rolf worden er vieze spelletjes gespeeld

Volgens Rolf worden er vieze spelletjes gespeeld

De ontgroening van Rowena is vandaag een feit geworden. Rolf had namelijk bedacht dat de nieuweling mee moest koken voor de rest van de groep. Samen stonden ze de boerenkool en aardappelen klaar te maken. Tot ongenoegen van Rowena, want voordat ze begon zei ze tegen Bas help, ik meot koken met Rolf. Eenmaal in de keuken deelt Rolf opdrachten uit zoals de pannen halen en aardappels schillen. Het gezicht van Rowena spreekt boekdelen en dat ze het niet leuk vind straalt er dan ook vanaf. Maar ondanks dat hadden de twee een goed gesprek. Rolf waarschuwde Rowena onder andere dat ze op haar hoede moet zijn. Er worden hier echt vieze spelletjes gespeeld voegt hij eraan toe. Rowena vraagt waar hij precies op doelt en Rolf antwoordt ja daar moet je zelf achter komen. Ook afgelopen dagen werden er opnieuw spelletjes gespeeld. Rowena vindt Rolf maar flauw, wie a zegt moet ook b zeggen. Maar ja maakt niet uit gaat ze verder. Ik red me wel. Over tweeënhalve week zie je de werkelijke karakters, dan komen de stemmingen weer zegt ze vastberaden… Op welke vieze spelletjes doelt Rolf precies?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 07:51

  Natuurlijk worden daar vieze spelletjes gespeeld. Rolf heeft daar gelijk in.

  Rowena kan daar nu wel luchtig over doen, maar ik wacht graag een maandje af, eens kijken hoe ze dan piept.

 2. Druif at 00:14

  Vind sommige dingen zowiezo raar hoor.
  Bas vraagt om een bok ( meurt als een gek) aan de boer om lammetjes te krijgen , huh…
  Volgens mij komen daar geitjes van .
  Een ooi en een ram maken toch lammetjes .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *