Rowena wil wat met petjes doen

Rowena wil wat met petjes doen

Bijna iedere bewoner heeft inmiddels zijn eigen product. Denk maar aan de T-shirts van Chably en Gabriëlle, de dieren van Bas  de kappersspullen, een foto-studio,  een tattooshop, een B&B en ga zo maar door.Nieuwste bewoner Rowena wil nu ook haar eigen product petjes. Dit besloot ze gisterenavond voor te leggen aan Gabriëlle en Naomi.

Jullie zijn toch de meisjes van de merchandise? zo richt Rowena haar vraag aan Gabriëlle en Naomi, terwijl ze op haar bed gaat zitten. Maar Gabriëlle vindt van niet. Iedereen heeft een product en dat samen is onze merchandise, zo legt ze aan Rowena uit. Hierop antwoordt Rowena vol enthousiasme dat ze namelijk ook een eigen merchandise product zou willen. Ik wil mijn eigen petjes maken. Kijk hoeveel petjes ik draag! Volgens Naomi werkt het alleen niet zo makkelijk. Een petje vraagt ook om een investering voegt ze eraan toe. Je moet je eerst bewijzen aan de groep. Nu heb je nog geen vertrouwen van de groep natuurlijk. Rowena’s gezicht vertrekt, ik wil gewoon doekoe maken. Ik wil hier niet zo zitten als een nietsnut. Volgens Gabriëlle is doekoe maken niet zo makkelijk als dat ze denkt. De twee leggen de nieuweling uit dat Rowena haar plan voor kan leggen maar wel met een killerplan moet komen. Rowena antwoordt haar plan morgen (vandaag dus) voor wil leggen tijdens het centraal. Ik vind dat ik een kans moet krijgen eindigt ze het gesprek.Wat vinden jullie, is dit eigen product van Rowena een goed idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. wil at 11:14

    Tuurlijk, gewoon doen, luister niet naar Naomi, die zegt je moet je eerst bewijzen voor je een investering vraagt, wat denkt ze wel niet, ze heeft en krijgt het wel in de bol zeg, ze loopt de laatste tijd al rond met de schreeuw stem alsof zij alles weet, o wee als ze zelf kritiek krijgt, als eenkleinkind loopt ze weg, dus rowena laat maar zien wat je wilt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *