Utopia nieuwtjes 17 september

Utopia nieuwtjes 17 september

Het Utopia nieuws van 17 september vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je weer volledig op de hoogte bent van wat er in Utopia gebeurd(e).

  • Vogelverschrikker Victor is weer hersteld, Bas heeft deze gisterenavond in de gym gezet. En er gelijk een grap van gemaakt. Want hij heeft een touw om zijn middel geknoopt en vervolgens aan de deur vast getapet. Met als gevolg dat als iemand de deur open zou doen je een vogelverschrikker in je armen hebt. Vandaag is er nog niemand in de gym geweest. Wordt vervolgd dus.
  • Naomi was als eerste wakker. Dit om Ivan wakker te maken. Zoals we gisteren al omschreven voelt Naomi zich niet goed en dat was vanmorgen ook het geval. Volgens Ivan moest Naomi in haar bed gaan liggen. Je bent gewoon ziek voegt hij eraan toe.
  • Cees was vanmorgen alweer flink aan het klagen. Daar maken we zo nog een verslag over.
  • De bewoners hebben de grote schuifdeuren uit de loods gehaald. Een zwaar klusje maar vele handen maken licht werk. Waarom de poorten eruit gehaald zijn is voor ons even onduidelijk. Waarschijnlijk om op te knappen?
  • Signe is weer in Utopia te vinden. Ze was er gisteren ook al toen de bewoners haar een handje te helpen. Speciaal voor vluchtelingen. Ook vandaag komen er verschillende spullen die afgestaan worden. Wellicht zijn de poorten eruit gehaald zodat een vrachtwagen alle ingepakte rugzakjes mee kan nemen?
  • Rolf en Mark zijn in het kantoor, ze zitten achter de computer.
  • Zullen de bewoners vandaag centraal gaan? We houden het in de gaten voor je.
  • Verder is er nog niet heel veel te melden. Kom je later even terug?

Niets meer van Utopia missen? Volg ons dan op Facebook en Twitter, dan blijf je volledig op de hoogte!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *