Cees was vanmorgen goed op dreef

Cees was vanmorgen goed op dreef

Cees was vanmorgen weer lekker op dreef met klagen. Rond 8:30 uur werd hij wakker en om 8:45 stond hij in de keuken. Als Ivan bij hem in de keuken komt neemt Cees de gelegenheid om te klagen over de groep. Ik weet niet wat we hier mee moeten vandaag. Er is hangop gemaakt, er is nieuwe yoghurt gemaakt, er staat hier nog een pan melk, gekookt. Dus… Cees gaat over in het engels I don’t know what to do with it. En ik heb gisteravond de taak van Wim gedaan; de yoghurt maken. Naomi ging de melk koken, maar die kookte over, maar dat is een ander verhaal. Ivan gaat ondertussen rustig verder met zijn jas schoonmaken en Cees gaat nog even door.  Ik heb hem twee keer gevraagd of hij de pan wilde doen maar hij heeft het niet gedaan. Ivan reageert ontwijkend, dat vind ik zo vies, de geur van rauwe eieren. Maar reageert verder niet, Ivan lijkt er niet zo’n zin in te hebben. Maar dan begint Cees over de taken van Ivan, deze heeft hij niet uitgevoerd. Jij hebt je taken ook niet gedaan. Ivan antwoordt vragend wat waren mijn taken, dan? Cees antwoordt, de douche en toilet. Maar goed, Mark heeft het niet gedaan en Bas heeft het niet gedaan… Die hele takenlijst is echt een drama. Ook Bjorn wordt niet gespaard. Cees vertelt dat hij Bjorn vooral achter de laptop ziet zitten ’s avonds, maar dat hij overdag weinig uitvoert. De heren beseffen dat het misschien wel nodig wordt om de mensen te belonen als ze hun taak hebben uitgevoerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 19 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 21:44

  de takenlijst wordt nooit helemaal gedaan, waarom niet, omdat er in Utopia, op een paar uitzonderingen na, een stelletje ongeregeld woont, zou er een besmettelijke ziekte van de eventuele aanwezige hersenen uitgebroken zijn.

 2. Toet at 14:23

  Gea en Yvon wees maar niet bang dat ik denk dat jullie twee nonnen zijn.Meer een grammofoon .Het gaat maar door en door en door en door.Ik weet er een liedje van

 3. Toet at 14:07

  Yvon je bent echt uit het stenen tijdperk.Met je biecht en je nonnen.Veel heb je er niet van opgestoken.Boerderijenbert of tewel albertus.Kun je vertellen waar om Bas en Cees zo gemeen zijn.

  • Yvon at 14:41

   Toet mag ik jou er aan herinneren dat jij bent begonnen over nonnen!!jij bent altijd diegene die de mensen persoonlijk beledigd.
   En waarom moet boerderijbert jou vertellen waarom hij Cees en Bas niet moet.
   Vertel jij eens waarom jij Cees en Bas zo hoog hebt zitten.
   Begrijpen wij het misschien ook!!

 4. adriana46 at 13:26

  Dat is precies de Cees die wij zo langzamer hand kennen. Maar ditmaal richt hij zijn “gifpijlen” op allen en is Rolf zelfs niet vernoemd…… Dat de takenlijst geen succes zou worden, was al voorspeld. Dat was in 2014 ook al geprobeerd, ook met een belonings-systeem. Desondanks is het nooit succesvol geworden.

 5. anneke g at 12:06

  De bewoners maken zelf dat Cees elke keer klaagt is het nu zo erg om je taak te doen, als iedereen nu gewoon hun taken van de dag doen zal het rustig zijn van Cees zijn kant .
  En het opstoken van Cees hoeft helemaal niet de andere bewoners zien zelf wel hoe Rolf is.
  En dat Rolf Cees erin heeft gelaten is zijn eigen schuld hij heeft ook gekeken en wist hoe Cees en trouwens iedereen was of waren ,dus hij moet nu ook niet zeuren.
  En hij heeft het woordje doden niet gebruikt maar wat hij zei sloeg er wel op.
  En je kan er donder opzeggen Cees blijft door zeuren.

 6. Hortence at 11:56

  Weg met die Cees,die man is vals als ik weet niet wat.Cees,is een grote leugenaar maar ziet dat niet maar wel van Rolf. Rolf,moest Cees weer een duw moeten verkopen.Cees,moet met zijn poten van Rolf blijven.Cees,blijft Rolf maar uitdagen en neemt Bas met zich mee.Rolf ,heeft niet gezegd dat die andere je willen vermoorden dat heeft Cees gelogen.Zo liegt hij ook dat hij last heeft van zijn rug.Niet waar.Jammer dat Cees andere opsteekt tegen Rolf.Rolf ,heeft Cees in Utopia gehouden.Cees, moest naar huis en geen Gaby .

 7. Yvon at 11:25

  Iemand noemde mij laatst een non,ik ben inderdaad katholiek op gevoed.
  Wij moesten vroeger nog biechten..dit was een van de zonden waar je absolutie voor moest krijgen….KLIKKEN bah bah,is ook een kinderliedje van

 8. MariaBora at 10:57

  Sommige mensen hebben overal regeltjes voor nodig, ze komen er zelf niet op om iets te doen.
  En waarom belonen, als het leefbaar moet blijven zal er ook schoongemaakt moeten worden, daar zal toch IEDEREEN aan moeten meewerken. Wat zijn sommige mensen toch lui zeg, die zijn echt naar Utopia gekomen om er een beetje vakantie te vieren, maar ze willen wel iedere dag te eten hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *