Shelley heeft een verrassing voor Jeffry en Jessie om ze te bedanken

Shelley heeft een verrassing voor Jeffry en Jessie om ze te bedanken

Shelley, Merel en Brenda staan hard te werken in de keuken van de caravan. Ze hebben namelijk een leuke verrassing voor het koppeltje Jessie en Jeffry. De twee hebben even wat onenigheden gehad, maar zijn nog steeds verliefd op elkaar. Shelley had het idee om een romantisch diner te organiseren voor hen. Buiten aan de picknicktafel worden waxinelichtjes neergezet in vorm van een hartje. Wanneer het zo ver is, lopen Brenda en Shelley naar Jeffry en Jessie. We hebben een verrassing, zeggen ze tegen hen. Ze blinddoeken het koppeltje en laten ze los van elkaar richting de picknicktafel lopen. Wanneer Shelley Jeffry apart neemt, legt ze uit dat ze heel blij is met het stelletje. Het stelletje heeft namelijk eerder Shelley geholpen met de organisatie van de lingerie-evenement. Wanneer de twee verliefde bewoners aan tafel mogen zitten, worden ze eerst nog even aan elkaar vastgebonden, als teken van liefde. De kaarsjes worden aangestoken en ze mogen samen genieten van een drankje. Nu gaan Shelley en Brenda terug naar de caravan, waar Merel nog druk bezig is met koken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 90    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *