Merel kreeg op haar kop van John, Shelley stelt haar gerust

Merel kreeg op haar kop van John, Shelley stelt haar gerust

Merel heeft vandaag rijst gekookt voor de bewoners, maar John lijkt niet erg tevreden over de kookkunsten van Merel. Hij uit zijn ongenoegen bij Mike en legt uit aan Mike hoe normaal rijst gekookt moet worden. Wanneer Shelley en Merel samen bij de keuken staan, stelt Shelley Merel gerust. Trek je niks aan van John, zegt Shelley tegen haar. Merel geeft aan dat ze dit niet doet, maar zich wel een beetje irriteert aan het gedrag van John. Shelley geeft aan dat John blij mag zijn dat er überhaupt gekookt wordt, de rest loopt alleen maar te zeuren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *