Mark over zijn tijd in Utopia

Mark over zijn tijd in Utopia

Mark is nu een aantal dagen uit Utopia, maar hoe vond hij zijn tijd daar? Hij heeft er immers zeventien maanden gezeten. In een interview blikt hij erop terug en dat zullen we dan even omschrijven voor je.

Het waren zeventien maanden vol ups en downs aldus Mark. Hard gewerkt en lastige periodes gehad, zeker in het begin. Heel veel dingen gedaan waarvan ik nooit had kunnen dromen. Bouwen, B&B, kinderfeestjes et cetera. Al met al een geslaagd feestje, want zo zag ik het! Ik heb een vrouw gekregen en heel veel cijfertjes voorbij zien komen. En ik ga het toch zeggen ik ben heel trots op het feit dat ik tien maanden niets met Gina gedaan heb. Dat maakt onze liefde ook zo speciaal. Zij is gewoon mijn hoofdprijs! Ik heb altijd het gevoel gehad en zij ook dat we voor elkaar bestemd zijn. Dat gevoel hou je vast. We zijn verliefder dan ooit en ik ben benieuwd waar dat naar toe gaat. Het vertrek was heel raar, ik ben heel emotioneel maar dat laat ik nooit zien. En het moest er nu even uit, er viel een last van mijn schouders. Ik weet dat dit het juiste moment is om weg te gaan. Met Ivan heb ik Utopia gebouwd, zo zie ik het. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan en ik zie hem hierbuiten vast wel. Ik heb meerdere hoogtepunten gehad, de finance die ik overgenomen heb van Gio. Het koe knuffel project vond ik ook wel een hoogtepuntje. Toen kwam Le Luifel, dat is gewoon mijn kindje klaar! Utopia moet je zien als een groei proces, je kunt hier dingen ontwikkelen die je nooit had durven dromen. Je kunt op je bek gaan en er weer bovenop kruipen. Het is gewoon een grote belevenis. Met pijn in mijn hart neem ik afscheid maar Utopia zit in mijn hart. En dat zal het ook nooit verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 92    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *