Een verhit centraal

Een verhit centraal

De bewoners wilde vanmorgen weer centraal gaan, maar uiteindelijk is het geen centraal meer. Als eerste begint Ivan over de jargon van de financiën. Het lijkt hem handig om bepaalde woorden op een begrippenlijst te zetten. Dan begint Ivan over de ruzie met Benjamin van gisteren. Hij vond het niet kunnen dat er gezegd werd ga naar huis. Dat heeft hij bij Gio ook gedaan en daar heb ik ook mijn excuses over aangeboden. Iedereen is niemand gelijk, en niemand gaat mij vertellen dat ik naar huis moet. Dat heb ik heel mijn leven al moeten horen! Dit is ook mijn huis en als dat je niet bevalt dan rot je maar op! Volgens Benjamin zegt Ivan twee dingen. Dat iedereen gelijk is maar dat niemand iets tegen hem mag zeggen wat diegene vind. Je hebt het hier niet in je eentje opgebouwd. Het is bullsh*t wat je zegt! De twee kibbelen nog even verder en Bas neemt het woord over. De folie voor de shirts komen binnen, het merk zal R&B gaan heten. Do zal uiteindelijk foto’s maken en Cemal het model. Rowena vertelt vervolgens dat ze met de samenleving heeft gezeten. Michael, Ramona,Victoria, Gina en ik doen dit nu. We gaan de boodschappen verdelen over een aantal dagen. Diegene die boodschappen hebben gedaan pakken het ook uit. Do controleert de bon en maakt een berekening. Boodschappen gebeurt via de website. Het kookrooster is Michael en Cemal mee bezig. Diegene die willen koken kunnen het op maandag aangeven. Als eerste werd het onderwerp hygiëne besproken. Het schoonmaakrooster wordt namelijk niet gehandhaafd en dat kan niet. Al snel wordt er volop gediscussieerd en is er amper nog iets van te volgen. Rob probeert het centraal te “herstellen” door over de markt van 27 februari te beginnen. Het wordt even stil maar niet veel later gaat de discussie vrolijk verder. Niet iedereen heeft daar zin in, zo heeft Rowena het centraal al verlaten en ook Ivan breid er een eind aan. Voordat hij vertrekt stelt hij voor om op een later tijdstip en een rustige manier het centraal te hervatten. Op deze manier kan er niets besproken worden als iedereen door elkaar praat. Meerdere lijken het ermee eens te zijn en de meeste gaan dan ook weer hun eigen ding doen. Hier kun je het verdere vervolg van het centraal terug lezen.

Bekijk hier het filmpje nog eens terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Hyl at 13:45

    Over verhitte King!!!!!!!! Hij duld geen tegenspraak, arme nicolle.
    Hij vind het zijn bezit heel dat utopia
    De king moet van zijn troon af maar de meeste zijn nog steeds bang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *