Gina ten einde raad door lekkage

Gina ten einde raad door lekkage

Zoals we gisteren al schreven heeft Ivan een schokkende ontdekking gedaan. De gehele badkamer en vloer zal vervangen moeten worden door een lekkage. Iedereen krijgt langzamerhand het slechte nieuws mee, zo ook Gina. Die ziet haar kapsalon in rook opgaan…

Gina is ten einde raad zo zei ze afgelopen avond tegen Ivan. Ik weet niet wat de oplossing kan zijn, hoe gaan we dit in godsnaam oplossen? Ik ben hartstikke trots maar kijk hoe het eruit ziet, om te janken! Ivan houdt zich wat stilletjes en lijkt na te denken. Gina uit haar frustraties verder, hadden we nog maar niet het bruin café. Nu zitten we met een mooi café, maar hebben we een groot probleem voegt ze eraan toe. Uiteindelijk heeft Ivan toch iets te zeggen, we waren van de veronderstelling dat er genoeg geld was om van alles mee te doen. Helaas blijkt dat niet zo te zijn maar de vloer begint steeds verder af te brokkelen. En de geur die erbij vrij komt is ook niet prettig tte noemen. Het is nog erger dan dat ik dacht zegt Gina terwijl ze naar de vloer kijkt. En Ivan is op zijn beurt “blij” dat hij er vandaag achter gekomen is. Als je er nog een paar keer overheen had gelopen was je er doorheen gezakt voegt hij eraan toe. Maar de problemen stapelen op want de agenda van Gina staat wel vol met afspraken voor de kapsalon. Het andere deel is nog wel intact maar Gina vind dat niet echt een oplossing. Echter realiseert ze zich dat er niets anders op zit. Ik moet schijt hebben en denken, het is zoals het is, Utopiaans, het is niet beter dan dit. En een hek neerzetten zodat mensen er niet kunnen lopen voegt ze eraan toe. Ik wou dat ik iets wist en voor je kon doen zegt Wim tegen een bedroefde Gina. Ivan komt met het idee om de badkamer en de douche te slopen en helemaal opnieuw te beginnen. Heb jij daar zin in? vraagt Wim. Ivan staat er wel open voor, er is volgens hem geen andere optie. Maar wie gaat dat dan betalen vraagt Wim, de kerstman? Wellicht wordt er vandaag een oplossing gevonden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Wil at 13:49

    Als ze maanden lang geen 300€ p.p hadden gegeven hadden ze het kunnen betalen, hoe naief kan je met zn allen zijn, de meeste hebben het geld op, eigen achuld……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *